mandag den 7. september 2009

Dagen har stået i Golf'ens tegn ;-)

Min finger med to vabler :-(

TEORIPRØVE I GOLF.......

Sådan startede min mandag morgen kl. 9, og jeg bestod med 28 rigtige ud af 32 spørgsmål.

Efter prøven, gik jeg så i gang med de praktiske prøver, og hold da helt op hvor har jeg måtte kæmpe i dag.... Om og om igen, fra kl. 10 til kl. 16.30 med en pauser af et kvarter .
Tusindvis af bolde har jeg skudt i dag, lange bolde over 60 meter...korte bolde fra 30 meter og op i luften med landing på green'en, korte luftbolde fra 5 meter og ind på green'en, bolde fra sand bunkeren op og ind på green'en, og så mange gange rundt på par 3 banen, for at kunne lave en runde med 30 bolde på 6 huller.
Efter 6 timers hård kamp, lykkedes det mig trods alt at komme igennem samtlige prøver, så nu mangler jeg kun den sidste prøve, den store bane med 9 huller......
Så da vi havde holdt en kort pause fra 16.30 til 17 gik vi af sted på den store bane, og hold da op hvor var den drøj....Jeg bestod desværre ikke i aften, men jeg klarede mig rimeligt og er mere end tilfreds med dagens resultat....I morgen giver vi det et nyt forsøg, det skal nok lykkedes:-) Først kl. 19.40 var vi hjemme igen, det har været en lang og sej dag.
MEN nu er det sengetid, jeg er totalt bombet, min ryg gør ondt, mine ben og arme er nærmest følelsesløse og mine hænder/fingre er fyldt med vabler....Ja det har squ været en lang og hård dag i dag, men også en dejlig dag hvor jeg er nået langt......
OG EN KÆMPE TAK TIL ALLE JER SOM HAR ØNSKET MIG GOD REJSE,OG HELD OG LYKKE MED PRØVEN I DAG...TUSIND TAK TIL ALLE JER,DET VARMER :-)