onsdag den 18. marts 2009

Ikke endnu en dag som i dag...

Ja noget skulle der ske..... Så jeg gik mig en lang tur sammen med min gå/snakke veninde og puha hvor måtte hun lide den første ½ time med at høre om min skrækkelig dag, men til slut var mit humør faktisk i helt oppe på en 90 % . Jeg fik også taget et par skønne billeder på vores tur, og om ikke så mange som vi plejer så blev de nu ret gode alligevel.
Vand er altid godt :-))
Og himmelen var meget smuk, da solen gik ned.


Og når man ser sådan en himmel, kan man jo kun blive glad, på trods af sådan en møj dag. Ja dagen er jo ikke slut endnu, men den er trods alt blevet lidt bedre end fra sidste gang jeg skrev her.


Men sent bliver det ikke i aften inden jeg finder min ny vaskede sengetøjs beklædte seng som nærmest skriger efter mit selskab.
Lidt tv....Have program og måske en lille film...lad se....
Morgendagen har bare at starte på en god måde, jeg kan ikke holde ud at skulle igennem endnu en dag som i dag.Sikke en møj dag...

Og den er ikke engang halvejs forbi endnu....... Ja, det startede faktisk allerede i går aftes da jeg krøb til køjs, jeg frøs og kunne slet ikke få varmen. Endelig på et tidspunkt må jeg være faldet i søvn, for jeg vågnede midt i nat med feber.....Men da jeg så vågnede her til morgen, kunne jeg ikke se noget...Uh...tænkte jeg, er jeg blevet blind? NEJ.....Så galt var det trods alt ikke, men en kraftig øjenbetændelse havde fuldstændig LIMET mine øjnelåg sammen....på begge øjne...ØV....
Så dagen startede med den helt store øjne rengøring af mine ophævede øjne, og derefter ingen make up, resultatet er en super bleg, død kedelig og nærmest ukendelig mig :-( Og sådan har resten af min dag indtil nu faktisk været, det ene negative efter det andet, en af disse dage hvor alt hvad man røre ved går galt. Jeg håber at den vil tage en 180 graders vending snart ellers bliver min sengetid i aften om et par timer.
Men bortset fra det, så skinner solen....Det er jo dejligt bortset fra at mine betændte øjne ikke kan li sollys.....
Så jeg må blive inde og håbe på at solen vil vare ved i mange dage frem.
Billederne er fra min tur i skoven i går, smukke grene med nærmest "diamant" lignende knopper i toppen.
Puha....jeg fik lidt luft.... nu må jeg vist hellere i gang med at få lavet lidt :-)