torsdag den 15. januar 2009

Julen varer lige til påske.....


Ingen hæl og tå i denne omgang, nu starter jeg med at strikke et halstørklæde. Jeg fandt disse to ruller garn i kvikly, så nu er det bare at gå gang...Lad se hvor mange gange det bliver trævlet op ;-)
Det var en dejlig tur, fik fri 16.30 og skyndte mig af sted mod byen, der var mega meget trafik, men også mega mange lyskæder. Folk vil ikke slippe julen i år, de holder krampagtigt fast i julens hygge, julen vare jo også lige til påske, siger man jo, og rundt om i de små hjem ses stadigvæk kranse på dørene, lyskæder i alle træer og buske og sågar juletræer inde i stuerne.
Julehyggen er også så rar og dejlig tryg, og når de sidste rester er borte, ved vi alle jo godt hvad som så venter.....Bukseknappen truer med at springe, og vi vil så nødigt se det i øjnene at der i december er røget nogle ekstra kilo på som vi nu, når julen er slut må tage os sammen til at tabe igen. Kampen bliver hård og ubarmhjertig Men sandheden er, at nu skal jeg til at tage mig sammen og gøre klar til sommerens hygge, uanset om jeg er livsnydere eller ej, så skal min bukseknap gerne blive hvor den er :-)

Klip en hæl og hug en tå....

Ja , de gode intentioner var der nok af da jeg i går købte disse to ruller garn til sokker..................MEN, så var det lige at jeg ikke kan strikke, og at strikke sokker er vist ikke lige så nemt som jeg havde troet. Efter 4. forsøg, og næsten 2 hel runder, manglede der allerede 1 maske....Hmmmm...At strikke er vist ikke lige min stærke side...
Men, det skal ikke komme and på det da, så når jeg engang får fri fra arbejde vil jeg begive mig af sted til fods og finde noget spændende garn som jeg kan strikke sammen med strømpegarnet og frem trylle et langt og fint halstørklæde i stedet for :-)) Det må jeg da kunne finde ud af....*smil*