fredag den 31. juli 2009

Der var engang...

Der var engang to piger som mødte hinanden ved en afslutnings fest ude i byen, de snakkede hele natten lang og blev enige om at der var meget mere at snakke om, så de besluttede at mødes igen.
Mødet blev til mange, og da de en dag skulle videre ud i livet spurgte den første pige den anden pige om hun skulle med på Husholdnings skole....Den anden pige nægtede, strittede imod og gjorde alle tænkelige forsøg på at finde på noget mere spændende, men hun blev tilsidst overtalt og de besluttede at rejse langt væk og se noget nyt.
De var nu sammen, i tykt og tyndt i hele 5 måneder...Meget Husholdning blev det ikke til men fester i lange baner, så da dagen kom hvor deres veje skulle skilles blev der grædt snot hele vejen hjem.
Den første pige flyttede hjem, den anden fik sig et lille værelse ude i byen, men som tiden gik og de to altid var sammen, så besluttede de sig for at leje en lejlighed hvor de begge to kunne være, med hver sit værelse og med fælles bad og køkken. De to piger var ikke altid enige om hvem som skulle lave mad og bære skrallespanden ned, men de havde en god tid sammen.
Men som ting nu sker, ændrede de to pigers verdener sig i hver sin retning og de gled stille og roligt fra hinanden.
Den anden pige flyttede til en anden by langt væk, fik kæreste og snart barn, og den anden fortsatte sin uddannelse og kørte videre i den retning.
Der gik år inden de igen fik kontakt, et eneste besøg blev det til, for nu havde den første pige også fået barn, mand osv.
De skiltes og årene gik hvor ingen lod den anden noget høre, men så en dag tænkte den anden pige, "Jeg vil ikke bare glemme min gamle veninde, vi har haft så mange gode timer sammen". Så hun fattede mobilen og sendte en sms ud i verden efter den første pige.
Den første pige blev meget glad, og de aftalte at mødes kort tid efter. Mødet blev lidt kunstigt, men dette viste sig senere at have en forklaring.
Den første pige blev forladt af sin mand, og hendes liv så meget sort ud.
Så den anden pige tog på besøg og de to piger fandt deres gamle venskab frem og fik snakket om alt det som var nu og alt det der var dengang....De besluttede nu at deres venskab ALDRIG ville glide ud i sandet igen, for hvor er det vigtigt at have venner.
I dag er det så lige at den anden pige skal på besøg hos den første pige og være med til at flytte ind i den første piges nye hus som hun skal overtage i morgen. Hun skal starte et nyt kapitel af sit liv, og hun har bedt den anden pige om at være med ved overtagelsen.

De små Pengetræ' er er til hende, de skal symbolisere rigdom i hendes nye hjem og hendes nye liv.

Jeg, som er den anden pige i historien vil ønske for hende at hun vil blive lykkelig i sit nye hus og med sit nye liv, og at hun vil leve sine drømme ud og aldrig glemme sig selv.

Rigtig god weekend til jer alle derude i blogland:-)