lørdag den 8. september 2012

Når dagen er omme...

Når dagen er omme, er jeg kommet igennem den første og værste uge, sådan er det altid, når man  omlægge sin kost, og ikke mere skal ha' sukker og søde sager....og BRØD....det er næsten det værste at skulle undvære....MEN ugen er gået over alt forventning, og jeg ser spændt frem til at hoppe på vægten.....For nu skal det være.....Ja ja, det er sagt før, hvor det ikke er blevet til noget, men denne gang SKAL det være, jeg VIL......
Første arbejds uge efter ferien har jeg også klaret, faktisk er det gået super godt og jeg er i top humør og stråler af positiv energi....(hvis du spørg mig, altså ;-) )
Jeg har været tidlig oppe i dag, ikke fordi jeg skulle, men fordi jeg bare sådan vågnede og tænkte, lad mig læse lidt inden jeg står op.... Det er så skønt når mugligheden er der, så jeg klarede lige et par kapitler inden morgenkaffen..... Den er drukket nu, en maskine tøj er sat over og nu sidder jeg så her og tænker over hvad dagen skal bruges til.....Måske jeg vælger en rigtig slap-af-dag, hvor alt foregår i mit tempo og efter mit hoved, sådan dage er der langt imellem, så hvorfor ikke benytte sig af lejligheden..... Man ved jo aldrig, der kan jo pludselig dukke noget uventet og spændende op, det er jo sket før?
I hvertfald ønsker jeg jer alle en rigtig dejlig og glad lørdag, og tak fordi i kikkede med :-)