onsdag den 27. januar 2010

Snestormen raser over Sjælland


Så blev det altså vores tur, her på Sjælland, til at opleve snestorm....Vejret er totalt vildt udenfor, det er bidende koldt og sneen falder i store fede fnug og i en gevaldig fart..Og så fyer det rigtig meget...

Jeg vovede mig ud, for at gå en tur, men jeg vil nu nok sige, at det ikke var nogen fornøjelse...At kikke ned i sneen på vejen og mærke den bidende kulde og iskolde snefnug på kinderne, var ikke sjovt, så da jeg endelig var hjemme igen, krøb jeg ind under det varme tæppe og fik læst dagens post..

I vores indkørsel ligger der en ordentlig bunke fygesne, jeg kan heldigvis ikke rydde det væk (min arm), så må vi se om manden kan komme ind i garagen når han kommer fra arbejde i aften, ellers må han igang med skovlen.
Men sikke et vejr, og jeg som troede det var slut nu med sne for denne gang..Snydt grønært....

Igen og igen


Igen vælter det ned fra oven med store fede snefnug, de kommer i sådan en fart at alt snart vil være dækket under en stor tyk dyne af sne....Jeg GIDER IKKE mere sne, jeg har fået mere end nok for denne gang...
Jeg savner blomster, farver og grønt, at sidde ude i min have med min bog og nyde solen varme en'... Åh..lad os snart få noget varme..
Gid man kunne pakke sin kuffert og rejse ned i varmen, sådan en tur til Tailand ville ikke være tosset (Nyd de sidste dage min ven), for her er simpelthen for koldt i lille Danmark..
Og hvad kan jeg så lave....ingen ting...bare sidde her i min sofa, under et varmt tæppe og læse min bog, glo tv og måske gå mig en tur... Er i klar over derude, hvor svært det er at skulle lave alt med sin venstre hånd?
For det første er det svært, for det andet tager det dobbelt eller 3 dobbelt så lang tid, og så har det ydermere en masse begrændsninger....Tro mig, det er mega svært ikke at kunne bruge højre arm.
Nu er det Stieg Larsson tid, ha' en rigtig god snestorms formiddag derude.