fredag den 10. juni 2011

Hvordan jeg laver Lamme Shawarma...

Normalt er jeg slet ikke til færdig købt marineret kød, men her gør jeg en undtagelse for det smager nemlig super godt, som rigtig Shawarma skal smage.
Pakken med det marinerede Lammekød er købt i ALDI til ca 50 kroner, når jeg skal lave det, tager jeg det først op fra fryseren ca ½ time før og hiver det ud af æsken, hvor det ligger i en vakuumpakket pose, når det har ligget på køkkenbordet i ca ½ time begynder jeg at skære helt tynde skiver fra en ende af.
Derefter streger jeg det på panden og vupti, så er der Lamme Shawarma til din wrap eller til din pizza eller som du selv kan li det :-) Nemt og enkelt, og det smager super godt :-)

Marineret lamme Shawarma

Gårsdagens tallerken bestod af Lamme Shawarma i wraps med salat, tomater creme fraiche dressing og chili i.... En af vores favoritter her hjemme, nemt og meget lækkert.