onsdag den 7. juli 2010

For 500 kroner ingenting.....


I dag var jeg hos tandlægen og fik for 500 kroner ingenting........... Det var bare et helt normalt ½ årligt  check, og hvis det ikke havde været for de min tandlæge synes jeg skulle ha' taget to billeder, fejlede mine tænder overhovedet ingenting....For 500 kroner INGENTING...ØV
Efter tandlæge besøget, gik jeg en tur rundt i byen, kikkede på alt og ingenting og endte op med at købe mig en is.....For 27 kroner INGENTING. Tænk at en helt almindelig død- syg ispind skal koste 27 kroner....Hvad pokker bilder de dem ind :-(
Hjem og i gang med rengøring og have projekt, madlavning osv.
Nu er jeg simpelthen så død- træt, og kl. er kun 19....Hvad sker der lige? Det er hårdt at holde ferie ;-)

Billederne er fra golfbanen den anden morgen, se den lille "BAMBI", den sprang frem fra et buskat bare 5 meter fra mig og stak af, jeg nåede lige at finde kameraet frem inden den var helt væk :-)
Skønt at være på golfbanen tidlig om morgenen.

Jeg skulle ha' sovet længe.............

Jeg skulle ha' sovet længe i dag, men sådan skulle det ikke gå, kl. 4 vågnede jeg,  de lægger nemlig nyt asfalt på vores vej i øjeblikket og selvfølgelig skulle de køre samtlige af deres kæmpe store maskiner forbi mit soveværelse vindue på det tidspunkt, ikke nok med det, så stod en af arbejderne og talte (råbte) i telefon i henved 1 time tror jeg....Også foran mit vindue...Og så begyndte de bare at larme, buldre osv....Men sådan er det jo nu engang, de gør jo også bare deres arbejde.
Så det blev bare til lidt ræve søvn indtil kl. 8 hvor vi skulle nyde morgenmaden ude i haven, men det blev desværre for koldt og vi måtte trække ind igen.
Om lidt svinger jeg mig op på jernhesten og køre til byen, jeg skal til tandlæge i dag og ellers bare slappe af og kikke mig lidt omkring i byen. Jeg trænger til en stille og rolig dag, for jeg kan godt mærke at vi klippede hæk i går.
Så min onsdag står i ferie og afslapningens tegn...skønt.