onsdag den 8. april 2009

Dagens kup

Allerførst er min "nye" blomst som jeg fik fra min nabo sprunget ud, og se hvor smuk den ser ud.....MEN HVAD HEDDER DEN???? HJÆLP MIG....
Super smuk ser den ud, som den står der, men hvad gør jeg? Kan den tåle at blive plantet ud?

Turen til byen i dag blev hyggelig, jeg mødtes med min søde veninde og gik på cafe' og drak kaffe og fik belgiske vafler med is til...Uhmmmm
Så fandt jeg disse skønne solbriller, og dem måtte jeg bare eje...En flad 20'er kostede de, det må da siges at være dagens KUP.....( købt i søstrene greenes)
Og så gik et af mine påske ønsker i opfyldelse, min frisør klarede det lige for mig, dejligt igen at kunne kikke ud af øjnene :-)
Mine påske ønsker.

Jeg har stjålet Idéen fra Mette Lykke http://lykkesverden.blogspot.com/, eller rettere har hun inspireret mig til at give et bud på mine påske ønsker :-) Jeg har mange ønsker, men det største af dem alle er, at den pokkers FINANSKRISE vil få en ende, og at vores liv igen kan blive normalt.
Normale arbejdstider, normal løn, ingen frygt for fyreseddel, at kunne planlægge sin fremtid normalt igen, osv. Ja, det gik sgu så godt lige inden den pokkers krise fik sit tag i os :-(
Andre mere håndgribelige ønsker er at kunne købe MANGE flere kage dimser, ud stikkere osv.
Og så til de ønsker som forhåbentlig går i opfyldelse: Som er hygge og ro og dejligt selskab med mine bedste og kæreste venner her i påsken :-)
Og så var der lige det kæmpe ønske om at skulle til frisør og få klippet alt det frygtelige lange hår af, så det ikke genere mine øjne mere :-) (det sker lige om lidt)

Ja, og så har jeg stadig ønsket om den søde grønne kjole jeg så i byen den anden dag, men det er ikke lige nu der er det rette tidspunkt til den, fortæller min flade pengepung mig :-( Men jeg har jo lov til at ønske :-)
Mette lykke, undskyld jeg greb din ide' men den satte lige nogle idéer i gang, som jeg var nød til at følge op på :-)