søndag den 7. juni 2009

Jeg måtte eje.....

Turen gik i dag til lufthavnen, hvor manden blev sat af, han skal af sted og kommer først hjem om nogle uger, så jeg er græsenke så længe.
I selskab med mine dejlige venner, gik turen så videre til Fields hvor der blev shoppet igennem, og det var en rigtig hyggelig tur. Og vi fik da også noget med hjem:-) Denne fine hvide taske måtte jeg bare eje....(jeg mangler lige sådan en) Og så disse dejlige sølv sandaler som jo går til alle mine nye sommerkjoler :-) (det var jeg jo nød til) ;-)
Og hvad er en ny taske uden en ny pung, og den her passer bare perfekt (den gamle var næsten slidt op) ;-) Skøn tur hvor vi fik gået en masse skridt og snakket en masse.
Hjemme igen, og se nu her, min have er fuld af dejlige røde jordbær....Uhmmmmmm

Flotte ser de ud, desværre ikke helt søde, men de smager nu godt alligevel
Jeg må ærligt indrømme at jeg er mega træt her til aften, der skal bare slappes af i sofaen og læses bog. Sønnen er ude hos veninden, tv er fyldt med valg og det gider jeg simpelthen ikke at se på, en ting er klart...Selvfølgelig skal det være et ja, hvad har vi ellers kæmpet for i alle de år, hvis ligestillingen ikke skal gælde her.
Så der er dømt sofa hygge og "Pigen der legede med ilden", masser af kaffe og så tidligt i seng...Der venter en lang arbejdsdag i morgen + en lang uge oveni.
*ET STORT SMIL TIL ALLE JER DER LÆSER MED*