fredag den 16. januar 2009

Dagens Helt...Jeg var så RASENDE at jeg var lige ved at sprænge. Kvikly ville have 30 kr. pr nøgle garn i dag, nøjagtig det samme garn jeg i går gav 10 kr. nøglen for. Jeg er lige gået i gang med at strikke et langt halstørklæde af dette garn og måtte så lige ha' 3 nøgler mere, men det ville jo være et billigt tørklæde...FUCK hvor blev jeg gal, ja det var lige ved at give mig forhøjet blodtryk, sådan nogle slamberter.

Men så var det lige at min dejlige søn på 18 år, kom hjem med en gave til mig smukt pakket ind og i den fineste pose, og så var det lige at jeg måtte tudede, bare lige en lille smule.

Hvor jeg dog elsker den dreng, at han kan tænke på mig på den måde på en helt almindelig fredag eftermiddag :-) Men det der betød mest for mig var da han sagde, at han elsker mig og at jeg er den bedste mor i verden.....WAW...så måtte jeg lige tude lidt mere, og mit humør var redet igen. Dagen i dag har i medierne været præget af flystyrtet i USA og piloten som er en helt, og det er jeg da helt enig i. Men i mine øjne er det min søn som er dagens helte :-)

EF DAG.........

EF DAG = ENDELIG FREDAG=Endelig weekend=Endelig afslapning=Endelig x-faktor=Endelig pipler vintergækkerne frem=Endelig stilhed i huset Og endelig en hel weekend hvor jeg bare skal slappe af og hygge mig og spise sundt.
Hvor blev den uge lige af, pist borte var den i et snuptag.
BRAINSTORM på ord som var i ugen som gik gak......
Moijto.....Garn.....gullerødder....vimpler.....sterinlys......bog.......kager.....bage.....tørrestativ.....suppe...gå...arbejde....rejse.....krise....arbejdsløshed....manden som kunne gå på vandet.....julelys.....udsalg.....reklamer......billeder.....klippe....klistre...strikke....trævle op......begynde forfra........tøj som strammer......kaffe......hygge.....træt....glad...trist......
Ja, ugen som gak, gik vist rimelig godt, og jeg er her endnu :-)
Mon ugen som kommer vil bringe dårligt nyt? Godt ny? eller bare gå sin gang, uden de store nyheder....Intet nyt godt nyt....Men sommetider kan det nu være dejligt med noget nyt, hvis bare det er godt :-))