fredag den 11. juni 2010

Tiden forsvandt.........

4 timer forsvandt, bare sådan, vupti så var de væk... Jeg har nørklet med sukker i 4 timer, og alt omkring mig forsvandt.... Resultatet får i først at se på næste lørdag, men jeg kan love jer at det er noget ganske andet end jeg plejer at lave ;-)
Nu er jeg så tilgengæld død træt, aftensmaden blev kun en hurtig rugbrøds mad, og om lidt går jeg i bad og så er det vist igen tidlig i seng.... Mon ikke jeg så kan nyde resten af weekenden, UDEN ARBEJDE....Jeg trænger, det har været en hård uge...

Sjove boller..

Jeg fik bagt nogle sjove boller i går, de er nærmest blevet en mellemting mellem alm. boller og lette rugbrød.... Jeg havde noget malt og noget noget mørk sirup som jeg tænkte jeg ville afprøve, og så endte det altså op med nogle boller som er lidt mørkere end jeg havde forventet. Men smagen er såmænd okay og de er heldigvis også blevet lette....Når jeg bager boller blander jeg bare noget sammen, jeg ved som regl hvor meget som passer i en dej, så bollerne bliver lette og luftige.
Det var en hård dag i går, så da kl. var 9 børstede jeg tænder og gik i seng......Tænk at være så træt, det er da surt.... Det jeg skulle ha' nået i går, nåede jeg ikke uden det halve, men til gengæld er det det sjoveste jeg mangler, og det skal jeg så nå i eftermiddag efter fyraften....OG SÅ ER DET ENDELIG FREDAG, JUBIIIIIIIIIIIIIII.......Jeg trænger også i den grad til weekend.