fredag den 15. maj 2009

I DID IT......

Omsider fik jeg set filmen "mænd der hader kvinder", og den var super godt, lidt anderledes end bogen, som jeg også fik læst og må sige at den var fantastisk spændende lige til det sidste....Det var filmen også, så selvom den var lidt anderledes end bogen, levede den fuldt ud op til bogen. Nu skal jeg så snart i gang med nummer to bog "Pigen der legede med ilden", jeg glæder mig helt vildt, men jeg trækker det lidt, da jeg ikke synes jeg har tilstrækkelig tid lige nu til bog-fordybelse.

Dagen i dag har været dejlig, formiddagen i godt selskab, eftermiddagen i fuldstændig ro, da manden er på aften arbejde og sønnen tager sig en "morfar" inden det vel går løs i byen i nat....

Jeg hygger og slapper af, og laver overhovedet slet ikke noget. Jeg har været en tur i netto og bagefter brugt en time på at læse reklamer, og om et øjeblik skal jeg have braskartofler og spejlæg,med rødbeder til....og så er der dømt sofa-flyde-aften-foran-tv.....Ikke en sk.. skal jeg foretage mig, bare slå hjernen fra og slappe af ;-)

Rigtig god fredag aften til jer alle derude i blogland........