lørdag den 31. juli 2010

Hul 19...

Efter 5 timer på golfbanen og 18 huller, var vi nærmest ved at dø af sult. Derfor gik turen videre til "hul 19", (restauranten på golfbanen), hvor vi meget gerne ville have deres populære Stjerneskud....MEN desværre var køkkenet lige lukket for i dag...ØV
Så måtte vi finde på noget andet i en fart, derfor kørte vi til Karrebæksminde og besøgte Go Appetit, som ligger lige inden broen ned langs molen.
Her fik vi så en lækker sandwich med kylling og bacon, salat, spire og lækre soltørrede tomater i...Uhmmmmmm den smagte virkelig godt.
Vi sad udenfor med udsigt lige til lystbåde havnen, vejret var dejligt og det var bare rigtig hyggelig...
Vi sluttede af ved bageren ved havne kajen, hvor de laver Danmarks bedste is...Jeg fik en enkelt kugle sorbet med mango, og den smagte super lækkert....
Nu er vi hjemme igen, trætte og udmattede og et varmt bad skal gøre godt, inden jeg kryber ned i sofaen med min gode bog og en kop frisk lavet kaffe....

Jeg er ellers ikke den som klager...

Jeg er altså ikke den som klager i tide og utide, tværtimod, men jeg er nok også blevet lidt mere stædig med årene, og helt ærligt, så gider jeg ikke bare finde mig i alt muligt mere.
Selvfølgelig kan jeg ikke sige mig fri for at være et rigtig brokkehoved, for det er jeg, hvis der er noget jeg ikke kan li', så siger jeg det, også selvom andre måske bare havde tiet stille..... Men sådan er jeg nu engang, og mine rigtige venner ved det, og ved også hvordan de skal takle det ;-)
Men det at sende en klage over noget, er ikke noget jeg har gjort meget, faktisk har jeg vel højest sendt 4 klager i hele mit liv.
Den ene var til 65-Rejser den anden til Vivaldi, og her må jeg så sige, at de to steder valgte en helt forskellig måde at svare på min klage. Lige så uforskammet og uden respekt som 65-Rejser savrede på, lige så høfligt, forklarende og respektfuldt svarede Vivaldi, som ovenikøbet undskyldte og sende et gavekort til kaffe og kage. Tænk at der skal være sådan en forskel...... Jeg må tage hatten af for Vivaldi, det var virkelig et pænt svar jeg fik, og selvom jeg ikke bestiller et Stjerneskud næste gang jeg besøger dem, vil jeg helt sikkert besøge dem igen, for deres øvrige mad plejer jo altid at være fremragende.
Dejligt at man trods alt kan blive positiv overrasket,ikk.....