torsdag den 11. marts 2010

Tjaaaaa...

Tjaaaaaaaa....Sweet portato pie er ikke lige mig. Duften var ellers helt forrygende og jeg kunne næsten ikke vente med at smage, og den så jo også helt fantastisk ud og det hele...MEN ALTSÅ....Sweet portato pie er ikke noget for mig...Måske kan jeg lokke andre til at spise den, for nu har jeg ihvertfald gemt den til i morgen, så må vi se om jeg kan friste nogen......SMIL....
Så sweet portatos bliver kun som tilbehør til kød i mit køkken for fremtiden...
Men flot så den ud, og duftede som en drøm.....

Endnu en dag gik godt..

Okay, så er anden arbejdsdag gået, og den gik godt...Det er dejligt at mærke at man har været savnet, og at der bliver delt masser af knus, kram og godt humør ud.
Selvfølgelig er jeg træt, mere end normalt, men jeg er igen glad og det er det vigtigste...
Derfor stod menuen i aften på min favorit ret, marinerede tomater, nan brød, oliven, lækker ost og et glas god rødvin, helt ærligt, hvorfor ikke forkæle sig selv en smule og nyde at ens liv igen er "næsten" normalt.
I ovnen bager jeg søde kartofler, de skal forvandles til "Sweet portato pie", lige om et øjeblik, opskriften er fra Anarkistens ægte kogebog som jeg købte til mig selv før jul, nu skal den altså prøves.
Faktisk havde jeg aldrig før smagt søde kartofler, ikke før i sidste uge hvor vi lavede dem sammen med en god bøf...og hold op hvor smagte de bare godt...
Og så lige en lille komentar til billedet af de ikke udsprungende påskeliljer....Det er nu 3 dage siden de blev sat i vand, hvad pokker er gået galt?

Verden..

Verden ser bestemt mere lys ud i dag, end i går. Jeg har sovet "næsten igennem", for jeg var så forudseende at spise et par panodil inden sengetid, og så har jeg formået at ligge på en rigtigt måde i nat, skønt..Sådan en nats søvn betyder virkelig meget.
Anden arbejdsdag venter, det skal nok gå, jeg tror på det, og jeg må jo bare tage den tid det tager alt sammen.
At have et verdenskort på sin væg, var noget kun gamle mennesker havde "sådan har jeg altid tænkt"....Hmmmm...nu har jeg selv et på mit kontor, og det er faktisk slet ikke så tosset.
Er det forde jeg er blevet gammel, eller bare klogere?