søndag den 4. juli 2010

Fint ikk?

Sådan ser den ud, efter en gang maling, virkelig fin......

Fra guld til sølv....

Disse håndtag var oprindelig i guld, meget slidte og trængte til at blive skiftet ud...MEN, når man hedder Irene, er der som regel altid en billigere løsning...Jeg gik på jagt i vores maling samling, og vupti der var en metal sølv maling, sådan en man bruger til cykler..FINT....Så skilte jeg skuffer fra håndtag og hele mulivetten fik en tur med penslen.
Skufferne trængte også, og heldig som jeg var, fandt jeg også en rest sort lige til det samme....
Okay, nu var jeg ligesom i gang, så hvorfor ikke male krydderi holderen også, den trængte til et frisk pust, så det fik den..
Det er min mands hjemmelavede krydderi holder, som ligger i den øverste skuffe under min kogeplade i min kogeø....Og det pyntede i den grad med hvid maling.....
Om et øjeblik kommer sønnen, så mon ikke jeg lige skulle smække fødderne op et øjeblik :-)

Jeg .....

Jeg læser Inger Wolf for øjeblikket, nu er det nummer 2. bog af hende, og den 3. venter..
Godmorgen søndag, lun og lækker, ny lavet kaffe på kanden, solen titter frem, jeg har fri og livet er skønt....
Lad mig tage endnu en dag i liggestolen med min bog, måske en smule rengøring, lad se...Den første vask er sat over, snart er der bund i vasketøjskurven, og så er det i dag sønnen kommer forbi for at blive klippet.
Senere skal vi på golfbanen, vi har ikke været af sted de sidste par dage på grund af varmen og mandens arbejde, men i eftermiddag har vi begge ferie, og selvfølgelig skal der spilles en masse golf.
Det her er rigtig sommer, hvor er det skønt..........