onsdag den 9. november 2011

På rad og række...

Så ligger de her, stuklister på rad og række og er nymalet...... Jeg fik lige malet dem alle sammen efter arbejde, træning og aftensmad, bagefter fik jeg lige ordnet rengøringen i huset og nu sidder jeg lige her med maler fingre og nyder en kop dejlig ny lavet kaffe...Om et øjeblik venter et skab der skal tømmes og flyttes og fyldes op igen.... Vi er så småt gået i gang med at tømme køkkenet, men kun meget småt ;-) ....Der er jo lææææææææææææænge til mandag endnu.....Hmmmmm

En lille historie...

En lille historie om hvordan jeg mødte Mai-Britt Carlsson fra Carlssons Verden på Gavnø Julemarked i weekenden..
Jeg var en tur rundt og ose og pludselig faldt mine øjne på hendes meget smukke stand, der måtte jeg bare ind og kikke, og alt fra smukke kræmmerhuse til smarte tasker, lækre tørklæder og fine toiletpunge plus meget andet var at finde på hendes meget smukke stand.
Jeg faldt pladask for hendes flotte håndværk og måtte selvfølgelig ha' lidt med hjem, også til jer, mine trofaste læserer, som fik chancen for at vinde fine kræmmerhuse og søde julesokker fra Mai-Britts hånd. Så hvis i kommer forbi Gavnø julemarked i år, skulle i kikke forbi Carlssons Verden , jeg er sikker på at i vil blive lige så henrykt over hendes flotte håndværk som jeg er :-)
                                                         
                                                       De er da slet ikke til at stå for vel?