lørdag den 15. december 2012

Konfekt i flere varianter....

Dagen er gået med at lave konfekt i forskellige varianter, og sådan her ser resultatet ud....
Den med kun chokolade er en Bounty.
Den med de hvide striber er en marcipan blandet med hakkede amarena kirsebær som er æltet ind i marcipanen, rullet og overtrukket med en god lys/mørk chokolade og striberne er hhhhsmeltet hvid chokolade.
Den med de hakkede pistacie nødder på toppen er en marcipan og nugat snitte overtrukket med chokolade.
Den hvid/brune er også en nougat marcipan snitte men dyppet i både mørk og hvid chokolade og drysset med pistacie nødder.
Den med valnødden på toppen er en marcipan med chokolade.
Og de to  sidste er også  marcipan nougat snitter, overtrukket med chokolade og drysset med frysetørrede hindbær.
Det var så  marcipan konfekten for i år, nu mangler jeg kun mine højt elskede karameller.......

Bounty - ingen jul uden dem....

Så har jeg lige lavet årets Bounty's og de er nu sat i fryseren indtil de skal dyppes i en smeltet chokolade....
Ingen jul uden dem, de smager skønt....
Opskriften får i her :

Bounty

1 dåse Kondenseret mælk
250 g Kokosmel
Blandes sammen i en skål og formes til små "mini brød" og sættes i fryseren indtil de skal dyppes i chokolade.

Super nemt at lave og så smager de vidunderligt :-)