fredag den 5. juni 2009

Børnetøj...

Jamen er de her ikke yndige, jeg ville ikke være et sekund i tvivl, hvis jeg havde sådan en lille størrelse, så måtte disse små sutsko da bare ejes.
De er set hos http://www.snabelfantshop.dk som har det sødeste og lækkereste børnetøj man kan tænke sig, og til næsten ingen penge....
Hvis jeg havde et barnebarn så ville jeg nok kunne fylde skabet op med ting og sager der fra.
Ta' et nærmere kik, og bedøm selv :-)

Vinger på himmel flugt.....

Det er grundlovsdag i dag, det er okay vejr og jeg har FRI, imens hele huset lå i dvale, gik jeg af sted på en herlig morgentur ud over landet. Vindmøllerne var godt nok på overarbejde i dag, men solen tittede frem gennem skyerne og det var en vidunderlig og afslappende tur til tanker.
Selvom jeg bor "midt" i byen, er der landligt lige rundt om hjørnet, både en kæmpe skov og åbne marker og køer der går fredeligt og græsser...Det er jo herligt at bo centralt, både i byen og lige ved skoven og ude på landet.
Koen kikkede dovent på mig, da jeg stillede mig op for at tage et billede...Derefter fortsatte den med at gumle lystigt.
Valmuerne står så smukt i øjeblikket, og sjove ser de ud når de er ved at springe ud, helt loddende.

Men ingen tvivl om at de er vildt smukke når de så åbner sig op.
Skønt at tænke på at det stadig kun er fredag og en lang weekend venter forude... At have fri er livet......... Rigtig god grundlovsdag til alle jer derude i blogland :-)