fredag den 17. juli 2009

Mens vi venter...

Mens vi venter på det rigtige skybrud, ville jeg lige benytte chancen til at rede et par roser...Det er jo ikke godt at hvide hvordan de ser ud i morgen,vel..... Men smukke er de, og nogle af dem dufter helt fantastisk, så nu kan jeg nyde dem sammen med min morgenmad når jeg står op.
Sov godt derude og forhåbentlig i tørvejr ;-)

Vi venter længselsfuldt på Skybrud

Så kom regnen, og den er velkommen. Det regner stille og roligt lige nu, men det skulle vist blive rimelig voldsomt. Men oven på en meget varm dag, trænger jeg til lidt frisk luft .
Vi har hele eftermiddagen revet vægge og loft ned i vores skur.....Da vi så var færdige, syntes skaden ikke at virke særlig stor, men vi besluttede alligevel at rive loftet af vores halvtag ned også for at se om det var der fra regnvandet kom ind....Og det blev vi enige om at det måtte det være....Et par få steder som vi ikke havde understrøget med det der sorte klistre stads, så ud til at være synderen, så det skyndte vi os at gørenoget ved, og nu venter vi så på at det skal blive skybrud, så vi kan se om det er hjulpet?????? Vi håber :-)
Nu har vi spist en rejemad, drukket et glas Asti og nu venter sofaen, kaffen og (mit Firma) sponsorere vist nok et stykke chokolade ;-)
Fortsat god aften til alle jer derude i blogland :-)

På smelte punktet....

Det er V.A.R.M.T.......Ja, voldsomt VARMT....og jeg er ved at smelte, og det med at tage mig sammen til ret meget går ikke så godt.... Støvsugeren er blevet svunget rundt i hytten, tøj er blevet vasket og hængt ud, handlet har jeg også på cykel, men meget andet er det ikke blevet til endnu....Hmmmmm....
Men dagen er jo ikke slut endnu, jeg tager mig sammen og går i gang med skuret om et øjeblik, strømmen er blevet fjernet så nu er det bare at rive vægge og loft plader ned...(Bare, og bare)
Men det skal jo gøres....så "see you later alligator"