lørdag den 23. maj 2009

AWWWWW......JEG ER BLEVET BIDT...

Bidt af en gal golf-bold ;-) Jeg er vild med at spille golf, og det er bestemt ikke sidste gang.
Vi var af sted i rigtig mange timer, først til træning en times tid, så frokost og så videre på banen, med 6 huller...Og jeg kan...ikke hver gang, men jeg kunne næsten hver gang, og det vigtigste er at jeg synes det var rigtig sjovt.
Og ikke kun det, her var også sindsygt smukt.... Så hele turen rundt på banen nød jeg den skønne natur og den smukke bane/park.

Jeg er i hvertfald ikke i tvivl, jeg skal snart ud og spille igen.

Og denne bunker skød jeg heldigvis uden om :-)
Efter en skøn eftermiddag i dejligt selskab med vores skønne venner, sagde vi farvel og kørte hjem....Men da vores veje skulle skildes i et trafik kryds ringede min mobil og de ville da bare lige høre om vi ikke skulle slutte dagen af med en is i karbæksminde...OG IS SIGER MAN JO IKKE NEJ TIL, VEL? ;-)
Så vi kørte viderer ud til karbæksminde og gik en dejlig tur i det skønne solskin og fik en stor dejlig is.... Anden så vi på vores vej, den sad der oppe på taget og havde et godt udsyn.
Mågen vilede sig og kikkede nysgerrigt på os da vi gik forbi.

Smukke billeder af gamle slidte både......

Siv så høje at vi næsten blev helt væk i dem, da vi fandt en skøn lille sti langt væk fra alt, der havde vi aldrig været, og turen var super smuk, med de mest fantastiske huse og fine blomster.

Smuk som en sol står den her og smiler til os :-)

Og til slut en lille tur langs vand kanten, i det smukke solskin...Jeg elsker det, vand, sol og dejlige venner, hvad skal man mere her i verden...Det er bare lykken..
DET HAR VÆRET EN FANTASTISK DAG I DAG, OG JEG ER FULDSTÆNDIG AFSLAPPET I HELE KROPPEN OG I SJÆLEN...

Kan jeg i det hele taget ramme.....

Så blev det lørdag, og den står i golf'ens tegn...Jeg skal for første gang nogen sinde ud og spille golf i dag, godt nok er det kun en prøvetime, og også alt for dyrt for mig at blive grebet af, men prøve kan man jo godt, og det bliver spændende om jeg overhovedet kan ramme den lille bold.
Gårsdagens Italienske hygge gik som altid super godt, vi snakkede og spiste og drak rødvin, og vores kommende ferie blev drøftet mange gange :-) Hold da op hvor skal der hygges i de 10 dag i Italien......
Vejret her på syd sjælland er ikke for godt her til formiddag, det småregner og er gråt...surt når vi skal ud på golf banen under åben himmel...
Morgenmaden på denne lørdag morgen stod på speciel K og mysli og skummemælk...Plus en dejlig portion frugtsalat af jordbær, vindruer og melon som de to unge mennesker havde lavet i går aftes da de var alene....Uhmmm...det var lækkert og maven er fyldt, men på en sund måde...
Nu skal der bades og gøres klar, hvad pokker tager man på når man sådan skal på golf banen?..Hmmm sikke noget at spekulere på, men helt ærligt så ved jeg det ikke....
Så dagen i dag bringer os atter sammen med vores skønne venner, dem skal vi nemlig af sted med...Lad se hvor mange bolde jeg ikke kan ramme....:-)