mandag den 10. oktober 2011

Dagens højdepunkt - Hvad var dit?

Det har regnet og regnet, hele dagen lang...... Fra min sofa, godt gemt under tæppet, iført tykke sokker og slubrende te i litervis, har jeg været tilskuer gennem vinduet i mens jeg har zappet frem og tilbage på tv, og nok set de første 10 elendige programmer..... Alt hvad jeg har bedrevet i dag er at lave en broccoli tærte til aftensmad, selvom det ville være usandt at sige at jeg rent faktisk selv havde lavet den, for bunden var en færdig købt en' lige til at lægge i et tærtefad og resten var jo ikke noget særligt, kogt broccoli og et par æg rørt sammen med lidt Laktosefri mælk, krydderier og revet ost....SÅDAN..
Men bare den smule "arbejde" har gjort mig træt, så jeg må nok hellere bare vende tilbage til min sofa og tæppet.......(men hold op hvor er jeg træt af at sidde der og glo)
Fortæl mig, hvad er det mest spændende DU har lavet i dag?

Masser af.....

Masser af te med honning, tykke sokker, varme tæpper, kæmpe tørklæde om halsen, morgen hår og "Det lille hus på prærien", så kan det vist næppe blive meget værre, vel?
Efter en dårlig nat med meget lidt søvn, måtte jeg erkende at jeg jeg ikke magtede at gå på arbejde i dag, ondt i halsen, feber og bare rigtig skidt, som lægen sagde, "du har redet dig en influenza", "TAK" sagde jeg :-(  ØV hvor jeg bare ikke gider ligge her og glo ud i luften, når nu der lige er 100 ting jeg hellerer vil........
Men sådan er livet, sygdom er man ikke selv herre over........
Så nu vil jeg lægge mig ind under det tykke tæppe på sofaen, drikke endnu mere te med honning og bare zappe løs på tv........
Ha' en god dag derude.....