søndag den 3. oktober 2010

Lokket i fordærv...

Jeg fik pludselig den ide at spørge Svigerdatteren om hun ikke ville med på shopping tur, da vi også havde en gave vi skulle ha' købt...Og afsted kom vi....Og hjem kom vi også, med en hel fuld indkøbsvogn, tung som et ondt år, og med en masse gode tilbud...Min Svigerdatter er ekspert i tilbud, og hun fik selvfølgelig også lokket mig i fordærv.....Med hjem kom disse 10 kartoner tomat, som kun kostede 40 kr. Jeg har aldrig prøvet dem før, men hun siger de er fantastiske...Okay så, lad mig da prøve dem ;-)
Ellers var Bilka stop fyldt med mennesker i dag, det var nærmest som en myretue..... Men nu er jeg hjemme igen, og klar til at starte med at lave mad....Uhmmmm glæder mig allerede til det her.

RO

Søndag morgen i al sin stilhed.
Sådanne søndage holder jeg meget af, bare at kunne stå op når jeg selv vågner, drikke min morgenkaffe i total ro og bare surfe rundt i blogland i ro og mag...
En lille frisk morgentur i haven, vejret er dejligt, solen titter frem og det er kun lidt køligt.
Om lidt skal jeg i gang med dagens gøremål, der skal gøres rent og vaskes gulv, og så skal maden til i aften tilberedes...Sønnen og Svigerdatteren kommer hjem og spiser, som de plejer om søndagen, og den tradition er jeg rigtig glad for, så får man også mulighed for lige at vide hvad der sker i de unges liv.
Ellers skal der bare slappes af og nusses rundt, hvis ikke lige der sker noget uforudset, hvem ved?