tirsdag den 14. september 2010

Fra fisk til kylling..

At alting pludselig tager en helt ny drejning, sådan gik det hos mig i dag....
Endelig fri fra arbejde, manden og sønnen ude og spille golf og jeg på vej til Netto, sønnen skulle spise med i aften, da svigerdatteren var på arbejde, så vi skulle selvfølgelig ha' fisk, som svigerdatteren ikke bryder sig om.....Men sådan skulle det ikke gå, for på min vej i Netto ringede svigerdatteren, og da hendes arbejde var blevet aflyst, endte det op med at hun kom til mig i Netto, og vi handlede ind til fælles aftensmad...Nu blev fisk pludselig til kylling ret med kartoffelmos ;-)
Super hyggeligt var det, vi lavede mad sammen og det endte med at blive rigtig godt....Senere indtog vi tv' et, og lod mændene om opvasken :-)
Nu er de kørt hjem igen efter en dejlig aften, skønt at alting pludselig kan tage en helt anden drejning,ikk
Nu er der dømt film, afslapning og sent i seng....For de i morgen og de næste dage har jeg FRI....FRI...FRI...

Give away - Sidste chance

Så er det sidste chance, hvis du er interesseret i at vinde indeholdet i denne lilla sag ;-)
-------------------------*.*-----------------------------*.*---------------------------
Og så er det jeg står op her til morgen med hovedpine , kikker ud af vinduet og ser at det regner som pisket.... Øv da også, for i dag skal jeg bare ud, koste hvad det vil, det kræver mit arbejde.
Men så tænker jeg, i morgen har jeg fri - lige indtil mandag morgen....Jubbbbbbbiiiiiiiiiiiiii
Fridagene er allerede fyldt ud, sådan går det tit... Onsdag handle ind, gøre rent og forberede til gæster torsdag. Torsdag hygge med madlavning og ha gæster. Fredag på besøg i "Paladset", og lørdag og søndag skal der nørkles sukker.....Men jeg glæder mig, for alt det skal ske i mit tempo :-)
Ha en rigtig dejlig dag derude, og husk regntøj og paraply ;-)