søndag den 15. marts 2009

Før vi fik bil....

Dagen blev igen helt anderledes end jeg først havde regnet med, godt nok fik jeg bagt Pitabrødene færdige og de blev ret gode faktisk (det er ikke sidste gang)
Så snakkede jeg lige i telefon i en hel time eller mere med min søde veninde som lige er vendt hjem efter 14 dage syd på, og det var bare så dejligt at snakke med hende igen.

Så kom en sms fra vores søde venner, med et tilbud om at køre en lille søndagstur og kikke lidt. Det blev til mange dejlige timer, hvor vi både var i "libhaverriet" og hos "Isabella", hvor man bare kan sige "nøj hvor er den sød" ,"Ih hvor er den fin", "altså hvor ville jeg gerne eje det her" OSV. OSV.
Så kørte vi videre til en planteskole......Pæne billeder ;-) Og så gik turen over mark og eng og videre til flere små havne rundt omkring...Se lige hvad der kom ud af det...Bilen måtte standse op til MANGE gange undervejs....(Jeg sender hermed et kæmpe TAK til ham som sad bag rettet) :-)Sjove, pudsige og ikke mindst spændende motiver blev det til, der vil komme flere af samme slags de næste dage, da jeg vist kom til at tage lige lovlig mange ;-)Ja, dette her motiv studsede jeg noget over.....Er det ikke ret morsomt?Godmorgen Søndag.

Vejret er trist udenfor i dag, det har regnet og det er temmelig gråt og kedeligt! Men her inde er der lunt og godt, dejen er lavet og rullet ud til pitabrød, dem skal vi ha' til frokost med falafel, ikke så dårligt :-)
Dagen i går gik ikke helt som planlagt, jeg fik godt nok gjort lidt rent og sådan, men så blev det hellere ikke til ret meget andet :-( Men måske var det bare lige det jeg havde brug for i går, at lave ingenting.

I dag er jeg så startet ud med at ælte en ny fondant, og har lagt den i køleskabet til "modning", senere i dag skal jeg ha bagt nogle lagkage bunde, ha modeleret nogle roser og sikkert også ha lavet nogle små blomster i forskellige farver. Det er alt det sjove, og hvorfor jeg ikke lige kom i gang med det i går, ved jeg faktisk ikke.
Dejligt at sidde her inde i varmen, og bare nyde at det er søndag....hele dagen :-)