søndag den 11. januar 2009

Blomster muffins...


Så er der muffins, hvor har det været sjovt at lave dem med mit nye værktøj :-)
Men det tog også hele dagen, bagt boller og lavet disse muffins og så lige en stor portion Lasagne.
Men alt andet jeg skulle nå, ja, det må blive i morgen eller en anden dag, for nu er jeg temmelig træt og gider ikke mere.
Min sofa trænger til mig, det er jeg helt sikker på.
Mine muffins er bagt med kakao, og så udhulet og sprøjtet med kakao smørcream. Oven på er der lagt et udrullet lag Fondant og pyntet med blomster af farvet fondant. Der er et let strøg af perlemor på den hvide fondant, det ser ret godt ud.
De blev da meget søde, synes jeg :-))
Himmelguf....

Godmorgen Blog-land, det er søndag morgen, himmelen udenfor er helt fantastisk, jeg måtte lige ud og kikke på den, men det var rigtig koldt, græsset er frosent og det knitrede under mine sko.
Nu sidder jeg her i varmen foran min pc og nyder min kaffe. Huset er helt stille, manden er på arbejde og sønnen sover trygt og godt ,og sikkert det meste af dage.
Her er helt stille, kun lyden af min pc, og en hund i det fjerne, forstyre denne velsignede ro.
Søndag morgen som denne er bare dejlig, jeg skal nå en masse men tager mig tid til at nå det.
Min morgenkaffe i fred og ro helst siddende med de nye reklamer, ja jeg elsker reklamer på tryk, men vi har desværre en uddeler for øjeblikket som ikke kan finde vores adresse!
Så jeg valgte min pc i dag, og lader
mine tanker få frit løb.
Jeg skal bage i dag, tror det bliver både til boller og muffins, jeg er simpelthen nød til at prøve mit nye kage værktøj, jeg kan simpelthen ikke vendte længere.
Jeg nærmest drømmer om det :-) Og jeg har da også et helt klart billede i mit hoved om hvordan de muffins skal se ud.
Men inden vi ser os om er den søndag slut, lad mig nu se om jeg når alt hvad jeg har planlagt, måske, måske ikke, men hvad så, der er jo også en dag i morgen!