tirsdag den 19. maj 2009

Der sidder en djævl og en engel på mine skuldre....

Dette er det nøjagtige billede af mig og mit humør lige i øjeblikket..........
På den ene skulder sidder den lille djævl og visker i mit øre," spis min pige...alt det du har lyst til og nyd livet". På den anden skulder sidder den gode engel og råber "lad være, tænk på hvad du spiser og hvordan du kommer til at se ud".
Fuck hvor er det deprimerende at ha' det sådan, jeg ved jo godt at jeg skal lytte til den gode engel, at jeg skal holde mig fra alt det der smager godt og at jeg skal dyrke en hulens masse motion, og spise sundt....Åhhhh...hvor jeg godt ved hvad jeg burde gøre, jeg ved det så pokkers godt, jeg ved at jeg ville blive glad hvis jeg tog mig sammen ......MEN den lille røde onde djævl har magten over mig, jeg kan simpelt hen ikke lade være med at nyde livet...Eller tage mig sammen til at motionere og gøre noget ved det....Hvorfor skal det være så pokkers svært, og hvorfor kan jeg ikke bare leve med mig selv som jeg er?
Jeg er så pokkers træt af ikke at kunne finde tøj jeg kan li' (det passer bare ikke rigtig)..... Jeg ved jo godt at jeg bare skal tage mig sammen og være standhaftig, bare tænke over hvad jeg spiser og så se at komme afsted ud og gå hver dag....JEG VED DET JO GODT...Men for pokker hvor kan jeg ikke tage mig sammen........Er jeg den eneste som har det sådan eller er der andre som kender den her følelse, af djævlen og englen?

Sommer i det ganske danske land....

Eller i hvertfald i min have har det været sommer og sol hele dagen :-) Alt blomstre og springer ud, Jeg har plantet sommer blomster nu, og det hele står så fint...Nu skal det bare vokse sig stort og farverigt :-)
De smukkeste blåregn er sprunget ud og hænger med de sødeste sart blå klaser ved min pergola i haven.
Se nu lige der....Jordbær'ene er også godt på vej, inden længe kan vi høste jordbær til en dejlig tærte...Uhmmmm

Vores bitte små tomat planter kommer også fint nu.....Men om vi nogensinde kommer til at se en tomat på dem, må tiden vise....

Og så til min stakkels fuchsia...som manden stadig truer med at smide ud...Kommer meget meget langsomt...Men jeg tror på den, gør jeg........