onsdag den 11. februar 2009

Nu er tiden inde....

Til at tage hul på Stieg Larsson's bog "Mænd der hader kvinder". Jeg har længe haft den liggende, og ofte tænkt på at komme i gang, men den ene dag har taget den anden, og andre bøger og ting og sager har optaget min tid.....Men nu er tiden inde til at komme i gang.
Den skulle jo være helt fantastisk, så jeg glæder mig til at finde ud af hvad der sker i den, og om den kan holde mig til ilden som jeg har hørt andre fortælle...

Imens solen langsomt glider ned bag træerne, som stadig står med sne på grenene og ser fine ud, foretrækker jeg at glide ned under min dyne i sofaen med min bog og bare slappe af efter en lang og støjende dag. Det er koldt der ude, godt jeg bare kan blive inde i varmen.

Hvid vinter i Danmark

Så blev det hvid vinter, så længe det varer...For allerede nu er det begyndt at tø.
En times tid tilbragte jeg i haven i formiddags, det var koldt men dejligt friskt. Vi fik røde kinder og kolde fingre. Men billederne taler for sig selv om hvor smukt det var.
Solen tittede frem mellem træerne, kastede lys over sneen på grenen og fik det til at skinne som guld. Smukt, hvidt og rent.

Efter 1 time gik vi ind i varmen igen, det trængte vi til, både tær og fingre var is kolde, og næserne var vist lidt røde ;-)
Men solen er fremme lige nu, sneen smelter og det hele funkler i solens stråler, smukt ser det ud :-)