søndag den 4. januar 2009

Krop og sjæl....


SKUMBAD med Macadamianøddeolie for krop og sjæl.....Med min bog i hånden lader jeg mig glide ned under boblerne.....Uhmmm...det var lige hvad der skulle til inden hverdagen igen banker på.
Kl. 6 i morgen går det løs......Men hvor har den juleferie i familie og venners selskab været balsam for min sjæl, jeg har nydt hvert et minut og vi har hygget, snakket, spist, bagt, læst, shoppet, gået ture og ikke mindst, bare slappet af.
Endnu engang er tiden bare gået alt for stærkt, jeg har 1000 ting jeg gerne ville ha' nået, men det må blive gemt til jeg igen får lidt fri/ferie.
Men en ting er helt sikkert, 2009 er startet rigtig godt, jeg håber at det vil fortsætte på samme måde, og at jeg vil blive ved med at udvikle mig i denne retning.
Snart er det sengetid, og jeg vil helt sikkert inden jeg sover, lade mine tanker gå et par uger tilbage og genopleve alle de dejlige ting som er sket i ferien.
Tak til alle jer som var med til at gøre lige netop denne juleferie til noget helt specielt.

Vi bestiller tid hos vores venner?


Godmorgen søndag! Er jeg frisk? NEJ, slet ikke. Det er en af de morgener hvor kroppen ikke rigtig vil med, jeg har et gevaldigt hold i nakken som sidder mellem mine skulderblade, og hvor er det bare ØV...
Vejret er trist, vådt og gråt og så er det allersidste dag i min ferie, kan det snart blive værre....
MEN...Kaffen er varm, huset er rent og her er lunt og dejligt og jeg har endnu hele min søndag til at slappe af i.
Bogen fra i går er god som forventet, og jeg glæder mig til at indtage pladsen i min sofa og bare hygge:-)
Midt i min bog i går fik vi pludselig spontant besøg af vores dejlige venner, vi fik lavet noget mad sammen og så stod den på hygge og rødvin lige ind til midnat, er der noget bedre her i denne verden end spontane besøg, jeg elsker det. Men hvis der er noget vi Danskere er dårlige til så er det at gøre noget spontant. Hvis vi skal besøge vores venner, ringer vi og "aftaler en tid i kalenderen" flere måneder forud....Helt ærligt, det er da tosset.
Så glæden var dobbelt så stor i går og super hyggeligt var det også, da vi fik vores venner på besøg lige pludselig. Der blev snakket ferie, studeret ferie kataloger og indtaget kaffe, Doeeley's og resterne af jule slikket. Lad dette blive en opfordring til den Danske befolkning, "Lad være med at bestille tid hos jeres venner, bare kom helt spontant".