onsdag den 21. oktober 2009

Jeg er så glad for min første award...

Tak til søde Mette sofie http://mettesofie.blogspot.com/ som har betænkt mig med denne glade award. Jeg er meget glad for den, da den også er den første, så tusind TAK.

Med awarden følger så en lille opgave som lyder :

-Indsæt en sang der gør dig glad.
-Send videre til så mange du lyster, ingen grænser!
-Fortæl en ting eller to om hver blog du tagger, noget der vil få dem til at smile, får dig til at smile osv..

Sangen jeg vælger er "VELKOMMEN TIL MEDINA" som måske bare er en hitter lige nu, men den gør mig glad og får mig til at synge med hver eneste gang jeg høre den, og derfor bliver det den :-)

Jeg vil give min AWARD videre til nogle af de Bloggere som jeg fast læser og holder af, og mange har vist allerede fået denne Award, men en gang mere kan vel næppe skade ;-)

http://min-kage.blogspot.com/ Får den første Award, hun er nærmest blevet min Guru inden for denne blog verden, hendes fantastiske kager gør mig glad hver gang jeg kikker på dem, hun er bare super dygtig.


http://perletossen.blogspot.com/ skal have en Award, hun er en fantastisk viljestærk Kvinde, med mange projekter i gang, og hendes smukke unika smykker gør mig altid i godt humør, hver eneste dag hvor jeg bære dem i RL :-))

http://petesey.blogspot.com/ skal også have en Award, han skriver levende og energisk om de daglige og politiske ting som røre sig i og omkring ham.. Hans blog giver stof til eftertanke...

http://fam-holmstrand.blogspot.com/ får en Award fra mig forde hun deler ud af sine tanker og følelser lige fra hjertet. Hun formår at at røre noget meget dybt i mig ind imellem med sit frie sind :-)

http://piskeriset.blogspot.com/ vil jeg også give en Award, hendes blog gør mig bare glad og er fyldt med inspiration og gode vibrationer... Nærmest ping-pong :-)

http://lykkesverden.blogspot.com/ skal selvfølgelig også have en Award fra mig, hun er et varmt og kærligt menneske med de rette ord på rette sted, altid parat med en sød kommentar og en hyggelig stemning...Her er der også denne Ping-pong :-)

http://iminegenverden.blogspot.com/ får også en Award, det er ikke så længe siden jeg er begyndt at følge hendes blog, men den er hyggelig og hun laver nogle fine kager.

http://jeanettecowgirl.blogspot.com/ får også en Award, selvom hun ikke skriver så ofte. Men hun kan gøre mig glad og få mig til at smile :-)

http://thefashionblogproject.blogspot.com/ skal have en Award for at have startet en særlig blog, som jeg ser meget frem til at følge :-)

http://frkmuffin.blogspot.com/ skal også have en Award, hendes blog er så sød og rar og med en masse dejlige opskrifter.

Og sidst men ikke mindst ville jeg have givet http://mettesofie.blogspot.com/ en Award, for hun er så sød og har en fantastisk blog med mange fine indlæg, lige fra opskrifter til retro loppefund. Men eftersom det var hende som taggede mig til denne "Yoy make me smile-award", så må jeg vel ikke ;-)

KØD SVINERRI...

Hvor er det bare KLAMT....Ikke om jeg på noget tidspunkt kunne få mig selv til at sætte tænderne i sådan en medisterpølse, og heldigvis for det...Efter gårsdagens TV udsendelse KONTANT på DR1 fik alle vi kød elskere vist noget at tænke på.... Vi har her i huset besluttet at fra nu af hakker vi selv vores kød, og så må vi håbe at det kød vi køber ikke er for gammelt;-) Helt ærligt, har de da slet ingen MORAL i disse butikskæder, handler det udelukkende om PENGE, og så er det komplet lige gyldigt med os intet anende forbrugere.
Svinekød i lammekød, dobbelt så meget fedt som skrevet på pakken, gammelt kød på tarme, beskidte maskiner og det er bare lidt af billedet....De testede jo "KUN" for bestemte ting i gårsdagens undersøgelse, hvad nu hvis de havde lavet en grundigere undersøgelse, så ville det måske vise......Ja hvem ved?????
10.000 Kr. er hvad de får i bøde for at svindle og bedrage så fedtet smelter i stride strømme, det er jo ingenting i forhold til hvad de tjener på fedtet de putter i vores kød og på den genbrug de gør ved at om pakke kødet op til flere gange....Adddddrrrr.... siger jeg bare, hvor er det KLAMT...
HVAD SIGER I ????????