lørdag den 5. december 2009

I mangel på bedre...Så skulle der bages, vanillie kranse skulle det være....og dejen blev lavet...lagt på køl ... og så var det lige at jeg kom i tanke om at der vist ikke lige var en småkagedims med til min køkkenmaskine...SURT....
Så var gode råd jo dyre, hmmm... dejen blev rullet til lange pølser og lagt på køl igen, til i morgen hvor de bliver bagt som specier istedet for.....Smagen er jo sikkert den samme,ikk ;-)

Pakken i dag var brunkager...Men de kommer jo fra sverig så nu hedder de Pepparkakor....Og de smager glimrende.

Og jul uden mørk juleøl fra KB, det går bare ikke....Jeg er ellers slet ikke til øl, men til jul elsker jeg en enkelt mørk juleøl, det er ikke så renge enda :-)

Lørdagen er gået med et besøg i Bilka, der var resten af sjælland så også på besøg, og det var ganske forfærdeligt....skubben og masen..øv..
Hjemme igen har vi bare tusset rundt og lavet lidt her og lidt der, det er vist også bare det jeg trænger til i øjeblikket, med sådan en hektisk hverdag.
Om lidt skal vi ha marinerede tomater, lækkert brød, oliven og dejlig ost og med et glas kold hvidvin til...Uhmmm... det bliver dejligt, og så bare nyde lørdag aften i ro og mag på sofaen med en god film..
Kan i ha en dejlig aften derude....