søndag den 3. maj 2009

Atjuuuuuuu......

Himmelen er tung, mørkt er det blevet, og man mærker at der er regn i vente. Det se jeg for en gang skyld frem til, for min pollen allergi er godt nok slem for øjeblikket. I flere uger har jeg nu været plaget med kløende øjne, tilstoppet næse og det har været noget så rædsomt.
Jeg har godt nok spist allergi piller hver morgen (Benaday), men ikke meget har det hjulpet, og jeg har virkelig været ved at gå ud af mit gode skin......MEN så i går, var jeg på apoteket og fik købt denne her (Flixonase) og tro mig, nu er jeg allerede næsten uden allergi problemer, jeg føler mig faktisk helt normal igen....Åh..hvor er det bare skønt...
Så nu står den på 2 slags allergi medicin, men hellere det end kløende øjne og tilstoppet næse.

Søndagen gik meget nemmere end først antaget, Perletossen http://Perletossen.blogspot.com som jo siger at hun kender mig rimeligt godt (det gør hun også ), påstod at jeg nok allerede havde lavet alt for mange sukker blomster til den nye kage, så jeg gik lige i gang med at dekorere (fake)kagen med blomsterne sådan så jeg kunne se hvordan og hvor mange jeg skulle bruge, og hun havde jo helt ret.....der var et par stykker i overskud, så jeg behøvede slet ikke at lave flere.
Så i stedet for, har jeg nusset rundt og lavet andre små ting, ordnet kaffemaskine, lavet mad og sat i ovnen osv. osv... om et øjeblik skal badeværelserne lige ha' en kærlig omgang, og så skal jeg simpelt hen slænge mig i sofaen og glo tv og lave ikke en sk.. mere i dag.


Gummistøvle dans ;-)

Søndag morgen, det er lidt køliger end det plejer og der hænger store sorte skyer hen over husenes tage, men vi trænger til regn, haven sukker nærmest efter vand, og i dag må det gerne regne, jeg skal alligevel sidde her inde og hygge mig med mine sukker blomster. I mens nyder jeg min fine buket som jeg fik den anden dag, det er lige mine farver...Hvid og grøn , smukkere kan det ikke være.
Den anden dag var jeg i og tog de her billeder. Skoven når den lige er sprunget ud er vældig smuk. Og at komme i skoven hele året er også noget helt særligt, for alle tider på året er smukke i skoven, og sjovt er det at følge den udvikling der sker.
Grønt og fint.....


De første ny udsprungende bøge blade, smukke og sprøde ser de ud, og når solen så skinner i de fine blade er de uimodståelig.

En rigtig god søndag til alle i blog land, lad os i fælleskab nyde den længe lovede regn som snart vil dække hele landet.