søndag den 7. august 2011

Søren*s Fantastiske nougat mazarin tærte...............

 Så blev jeg den heldige modtager af denne helt og aldeles fantastiske opskrift, og jeg fik lov til at dele den med jer, men pas på, den er syndig god og man bliver totalt afhængig...(NU ER I ADVARET)

Nougat mazarin tærte:

Bund:
125 g koldt smør
175 g mel
3 spsk sukker
1 æggeblomme

Fyld:150 g blødt smør
125 g sukker
200 g revet marcipan
1 æg
1 æggehvide

glasur.150 smeltet blød nougat

Smuldr smør i melet. Tilsæt sukker og æggeblomme. Saml hurtigt og stil på køl en times tid. Beklæd en tærteform med dejen.
Rør sukker og det bløde smør grundigt sammen. Rør marcipan blødt med ægget og æggehviden. Bland de to ting sammen og fordel det over den ubagte bund. Bages ca 25 min ved 200 grader. Køles lidt af. Den smeltede nougat (gøres bedst i en plastikpose i varmt vand) smørres på. Put evt (til lidt ekstra på sidebenene) hakkede nødder over.

På langs, i trav og på den flade..................

På langs det meste af formiddagen under dynen, kunne ikke rigtig vågne og var vist bare ikke rigtig på toppen :-(
Men op kom jeg, og afsted mod vores storcenter som havde søndags åbent, skulle bare ha' et taletidskort i TDC men de var selvfølgelig udsolgt........Og hvem er det så lige der påstår at danskerne ikke bruger penge mere??????? At vi spare, og køber mindre??????? For helt ærligt, der vrimlede med mennesker overalt og man skulle tro der var hungersnød forude.....Jeg kan i hvertfald ikke se at vi bruger mindre penge end før, tværtimod...... Hvad synes du?
Nå men det var lige et sidespring.....
Eftermiddagen er brugt på golfbanen i fint solskin og rask trav, vi havde en dejlig tur :-)
Aftenen skal bruges siddende foran min pc, jeg har nogle små projekter som skal klares og mon ikke der også bliver tid til en enkelt kop kaffe eller to ;-)

Regndans...

Fuglene i min have udføre et eller andet, er det dans eller kamp?
Jeg helder mest til dans - REGNDANS....
Og ved i hvad, det lykkedes for dem, det øs regner nemlig.