tirsdag den 1. december 2009

1. December og start skudet er gået


Hjemmelavet pynt, til og fra kort, julekort og alverdens andre juleskærmysler er gået i gang...Det er sådan en hyggelig tid, og jeg elsker at klippe og klistre, og december månede er jo lige perfekt til det :-)

Disse fine "til og fra" kort har jeg siddet og nusset med, jeg plejer som regl at klippe fine billeder ud fra reklamebunken som stødt vokser her i julen, men disse er nu små gamle glansbilleder, som jeg for et par år siden ikke kunne stå for....Jeg har en frygtelig masse kasser, som er fyldt med alt muligt...Men hvor er det godt at have når man lige står og skal bruge et eller andet, som feks. disse glansbilleder,ikk ;-)

Om et øjeblik er det julekalender tid, jeg er jo nød til at se PAGTEN, og se om det er noget jeg gider følge med i.....
Ha' en rigtig dejlig og glædelig 1. December...

Se hvad jeg fik..


Se hvor heldig jeg var her til morgen, inden i min første kalenderpakke var disse smukke glas ophæng til mit juletræ, det er lige mig :-) Mit juletræ har de sidste par år været holdt i sølv og hvid, og det skal det også være i år, jeg synes det bliver så smukt, rent og elegant.
Tusind tak til Janne for den glæde hun har bragt mig her til morgen, mon ikke jeg så klare mig igennem dagen, selvom den bliver lang:-)

I går aftes rundede vi lige Netto, der skulle købes nogle grøntsager, nu skal vi være sunde ;-) Og så stod de der, Lebkucken.....og jeg vidste lige med det samme hvor de skulle puttes hen...Nu står de og pynter på hjørnehylden i mit køkken og ser fine ud.
Julepynten har jeg stadig ikke fået ned fra loftet, måske kan jeg lokke manden derop i eftermiddag efter dem, for nu er det nu, den 1. December...Glædelig jul til jer alle :-))