torsdag den 11. juni 2009

Kvinde min...

Dette er husets eneste askebære, men det bliver aldrig brugt til formålet....For det første er jeg fanatisk ikke ryger, der bliver ALDRIG røget inde i mit hjem. For det andet elsker jeg min figur virkelig højt, jeg synes den er så særpræget og smuk, jeg købte den for mange år siden på et loppemarked og det var et kup.... Nu ligger hun og slænger sig i min vindues karm, og jeg nyder hende :-)
Denne orkide' pryder også min vindues karm, i henved 2 år har den bare stået i stuen i et hjørne, og ikke villet noget som helst....Da jeg var tæt på at smide den ud, fik den en sidste chance og kom hen og stå i vindues karmen...og se så lige her..nu kommer den, og jeg venter meget spændt på at se dens blomster.
Dagen i dag har været våd, kold og grå...men jeg trodsede regnen og var ude at gå med min søde gå veninde...Hold da op hvor blev jeg VÅD......men 7641 skridt er det alligevel blevet ind til nu,ikke så dårligt.
Nu skal jeg ind i min sofa, fødderne op og se nyhederne..og så er det tid til en ny bog...den 3. i serien "Luftkastellet der blev sprængt" af Stieg Larsson, og jeg glæder mig, nr. 2 sluttede bare på sådan en spændende måde, jeg SKAL bare læse mere.
Rigtig god aften til alle jer derude :-)