søndag den 13. juni 2010

Det havde jeg nær glemt....

I al forviringen ang. min computers bortgang, glemte jeg helt historien fra i går. Det var faktisk den historie jeg var ved at skrive da min computer fik sin hjerneblødning....
Nå men til sagens kerne, vi tog en rask beslutning i går morges og "rejste" langt væk til de varmere himmelstrøg.........Hmmmmm det var vist kun i vores drømme.....Men noget helt andet er, at der hvor vi tog hen, føltes nærmest sådan......Tja, nu er du nysgerrig....Vi kørte til København og drog af sted op og ned af strøget. Mange etniske nationaliteter mødte vi på vores vej, Svenskeren bag disken, tørklæde klædte kvinder, Indisk svøbt skønheder, Arabiske mænd med og uden børn, Japanere med kameraer om halsen,
Tyskerer, Normænd, Hollændere og en Persisk gruppe aktivister oveni....Tja, på et tidspunkt var jeg næsten i tvivl om vi stadig befandt os i Danmark.....Misforstå mig nu ikke, jeg er overhovedet ikke racist eller hælder til Pia K, TVÆRTIMOD, men hold op hvor var der mange og da turen bagefter gik til Fields, indså jeg at det måtte være for de at samtlige herboende mennesker med etnisk herkomst og udenlandske turister havde taget den samme beslutning som os, at tilbringe dagen i København. "SMILER"
Nå, men når nu det er sagt, så havde vi en dejlig dag i staden, vi fik shoppet, oset, og spist nogle schawarma'er og det var rigtig hyggeligt.
Desværre var turen i Fields ikke lige så hyggelig, der var ulidelig varmt og jeg fik nærmest et hedeslag og blev rigtig dårlig. Butikkerne var også død syge, og vi blev enige om at det gad vi ikke at gøre igen.
Fik jeg så shoppet noget? NEJ, ikke det mindste, ingen sko, intet tøj, nothing.....
Men tilgengæld fik jeg så en fed ny computer i dag, så jeg surmuler ikke ;-)

En ny start..

Så fik jeg mig en ny computer, og efter bare 1 time var den køreklar, sådan skal det være :-))
Og tro mig, jeg er nærmest lykkelig...For uden min computer, så...........