lørdag den 28. februar 2009

Afbud

Gæsterne meldte desværre afbud, men mad skal vi jo ha alligevel.....
Menuen står på "kyllingrullesteg", Først bacon, så kylling bryst som er delt over på tværs, så ristede champignon og svitsede løg og chili + salt og peber...så rulles det sammen til en "rullesteg"
Sådan skal den se ud når der er rullet...Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1½ time.

Rodfrugter ordnes og skæres i både/stave og blandes i en bradepande med olie og krydderier, sættes i ovnen og skal ha ca. 1 time...husk at rør i dem af og til.
Så rører jeg en kold sovs af creamfraich, det ottene kryderri (frossen pakke) lidt sennep, ½ tsk sukker + salt og peber...Uhmmmmmm Velbekommen.


What a night ......


What a night.....Fyrværkeri var der godt nok ikke noget af, men hyggeligt var det i går på Vivaldi, hvor vi var 8 Kvinder samlet fra vores kursus til hyggelig samvær med lækker mad og snak om livets mange finurligheder. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor snakken førte os i mange sjove retninger, lige fra bandeopgør, kager, maleri, børn, den danske straffelov, ferie og Egypten og meget, meget andet.
Jeg tror vi vil gøre det igen, at mødes og sludre over noget dejlig mad. Skønt...
MEN...I dag er jeg lidt tung i hovedet, kunne sagtens ha sovet 3 timer mere da manden sagde at nu var der morgenmad, men så når jeg da også at få lidt ud af dagen.
I aften får vi gæster, så jeg skal i gang med at lave mad, ikke noget vildt og fancy, men noget lækkert med et par gode flasker rødvin til. Aftenens gæster er ikke til det søde, så der bliver ingen kager i aften....ØV....