søndag den 8. marts 2009

Måne tur- retur...

Et kort besøg i haven blev det til, det var bidende koldt og jeg skyndte mig ind igen, men først blev det lige til et par billeder :-)
Fint ikk?
Højt oppe i toppen, sad denne due og kikkede på mig, gnaven over at jeg forstyrede den på en søndag eftermiddag :-)

Men disse fine vintergækker var lige neden under den gnavende due's plads, og dem ville jeg altså have et billede af, mens solen tittede lidt frem på himmelen.SMUKT efter en hel dags regn vejr....Duer har vi i massevis, de er alle steder, og jeg er ikke altid vildt begejstret, men fint billede mens solen langsomt går ned bag skorstenen.Regndråber drypper i mit hår....

Nej faktisk gør de ej, ingen regndråber i mit hår i dag, for jeg har ikke sat en fod uden for en dør hele dagen...Det tis øs regner, så vores ellers planlagte gå-tur er blevet aflyst. Men så har den stået på sukkerblomster i et par timer, hvide og lyserøde blev det til, og jeg er vild med mit nye legetøj, den præger og de udstikkere jeg købte sidst er fantastiske.... Du havde helt ret Vibeke.
Nu skal der vaskes lidt tøj, gøres klar til i morgen og så laves lasagne til i aften. Stor portion så der også er til i morgen, for det bliver en laaannng dag på arbejdet.
Weekenden gik som altid lyn hurtigt, den er væk før den når at begynde...ØV..
Og så er det kvindernes internationale kampdag i dag, http://da.wikipedia.org/wiki/Kvindernes_internationale_kampdag

Er der nogle af jer kvinder derude som har mærket noget til det i dag??????