Jeg måtte altså prøve "Verdens bedste brød", og jeg må tilstå at jeg er helt og aldeles enig....
Opskriften fandt jeg hos Kvalimad , og jeg takker for denne berigelse, dette brød vil blive fast tilløbstykke i vores hjem...... Tænk, at en ært stor klat gær, vand, mel og salt kan blive til noget så fantastisk..... Nybagt med hel sprød skorpe og med en sej krumme, det minder mest om et super lækkert ciabattabrød...
MUMS siger jeg bare, det vil blive bagt igen og igen, ingen tvivl om det....
Lækkert ser det ud...... Og nemt er det også, bagt i min Rømertopf........
onsdag den 13. juli 2011
Noget er sat i gang.................
Nemlig min Rømertopf, som er sat i blød på køkkenbordet...
Natten over har jeg haft en dej stående til hævning, så om ganske kort tid skal jeg, som mange andre, prøve at bage brød i den...
Jeg har prøvet engang før, men resultatet blev ikke super godt, men denne gang prøver jeg en opskrift/fremgangsmåde her fra , så håber jeg det vil lykkedes :-)
Tænk, så er det allerede onsdag, temperaturen siger 15 grader kl 7, men desværre regner det mega meget, men om ikke andet har blomsterne godt af lidt regn :-)
Natten over har jeg haft en dej stående til hævning, så om ganske kort tid skal jeg, som mange andre, prøve at bage brød i den...
Jeg har prøvet engang før, men resultatet blev ikke super godt, men denne gang prøver jeg en opskrift/fremgangsmåde her fra , så håber jeg det vil lykkedes :-)
Tænk, så er det allerede onsdag, temperaturen siger 15 grader kl 7, men desværre regner det mega meget, men om ikke andet har blomsterne godt af lidt regn :-)
Abonner på:
Opslag (Atom)