onsdag den 27. juli 2011

Den dejligste dag i 100 år......

Turen i går gik fra morgenstunden til København, vi hentede Sønnen og Svigerdatteren og kørte så afsted mod staden...
Efter en del shopping, frokost og endnu mere shopping (fik købt et par Vagabond ballerina sko)var vi så heldige at få et bord udenfor La Glace lige til eftermiddags kaffe tid.....Jeg fik et stykke som hed HC HAT, sønnen fik et stykke FORÅRSKAGE, så delte vi dem og uhmmm hvor smagte de begge to skønt.......Ren nydelse :-)
Frokosten bestod af en dejlig Shawarma med fritter til (beklager at jeg har bidt af den først)...*SMILER*
Endnu mere shopping, hygge snak og kikken på forskellige mennesker, gik tiden vældig hurtigt i det dejlige vejr.....
Aftensmaden fik vi på Restorante Italiano som ligger på Fiolstræde 2, en hyggelig Italiensk restaurant med masser af stemning og originalitet.. Maden (beklager at jeg igen har spist af den), var enkel men meget lækker og veltilberedt og med masser af smag. Rødvinen var også god og stemningen var helt i top.....Der var levende Italiensk musik og sang og ved bordet udenfor hvor vi sad, følte vi os som om vi var i Italien. Bedre kunne det bare ikke blive :-)
Efter maden gik turen gennem Kongens Have, vejret var vidunderligt og stemningen var helt i top... Kongens Have var fyldt med glade folk som nød vejret og vi kunne kun tilslutte os :-)
Vi slentrede videre ned mod Nyhavn, hvor vi fandt os en plads at sidde i mellen en masse andre glade mennesker og lyttede til den levende musik som Frederik (ham fra X-Faktor)og hans ven på bass, spillede og sang, og sikke en underholdning...De sang og spillede med glæde og varme så vi alle sammen blev revet med af stemningen.
Solen var på vej ned, luften var lun og stemningen var høj over Nyhavn, vi nød det og slappede fuldstændig af oven på en skøn dag...
Da vi omsider lettede anker og gik afsted mod bilen, nød vi lige det sidste glimt af solnedgangen over Nyhavn.....
Den dejligste dag i 100 år fik sin ende....