søndag den 31. maj 2009

I dag vandt den lille engel....

Ja, i dag vandt den gode engle som sidder på min ene skulder over den stykke djævel som sidder på min den anden.......JEG HAR VÆRET SÅ BUND HAMRENDE SUND I DAG, så jeg nærmest føler mig 5 kg lettere.. ( i hvertfald min samvittighed) :-) Søndagen startede med høj solskin, og efter en sund morgenmad kørte vi af sted mod golf banen, hvor vi blev par-3 medlemmer, og så af sted ud på banen og slå nogle huller :-)
Det er rigtig sjovt, og sikke en natur at gå i, her er bare så smukt og med fuglesang og høj solskin, kunne det ikke blive bedre. Desværre nåede vi kun banen rundt 1½ gang, da manden skulle på arbejde først på eftermiddagen..Men i morgen tager vi af sted igen, nu vi har tid og vejret er smukt. Jeg glæder mig allerede :-)
Så gik turen hjem igen, og en gulerods salat, og en masse vand og kaffe blev indtaget i hygge hjørnet ude i haven, solen stod højt på himmelen og det er blevet sommer....Jeg har nærmest boet i den stol hele eftermiddagen og er kommet godt i gang med bogen "Pigen der legede med ilden"....Og hold da op hvor er den spændende.....

Så har jeg vandet alle mine blomster, og se nu lige her...min "døde" fuchsia er slet ikke død, den kommer sig, godt nok ganske langsomt....(fryd...min mand ville smide den ud)

Aftensmaden bestod af et stykke torsk ovenpå spinat og med et par tomater og ind i ovnen, sundt og egentlig okay....Efter maden , tog jeg mig sammen og løb/gik en tur, og puha..hvor var det skønt at komme hjem og få et bad bagefter...Nu er jeg frisk, føler mig sund og har god samvittighed.....SKØNTTTTTTTTTTTTTT.......
Rigtig god Pinse til alle i blogland :-)