lørdag den 19. juni 2010

Huttelihut.....

Huttelihut..... Så var det lige at Danmark vandt 2-1....Og så var det lige at jeg fik råbt lidt højt og bandet og regeret over alle de dårlige afleveringer der var fra dansk side af......
Men Danmark vandt.....Huttelihut...

Rester.........


Jeg har lige siddet her og nydt et stykke is fra i går, sådan her så den ud inden i. Uhmmm....den smager faktisk bedre i dag end i går....Måske for de jeg allerede havde spist alt for meget mad i går inden isen.....
Dagen i dag har været stille, efter en sen opvågning, masser af kaffe og reklamer og opvasken fra i går, kørte vi en tur på golfbanen, og selvom jeg var lidt "tung" i låget, gik det forrygende godt.....Jeg tror endelig jeg har fundet min rytme igen, efter en lang vinter og min syge arm....Fedt at kunne slå lige igen :-)
Resten af dagen har jeg bare nusset rundt og ryddet lidt op hist og pist, siddet lidt ved computeren, været et smut i haven (men det var hunde koldt), og så har jeg fået sorteret en masse papirer som bare lå og rodede...Om lidt skal vi se fodbold,..............JA, du hørte rigtig, mig som ellers ikke gider se sport i tv, men jeg orker altså ikke andet i aften og måske ender det med at jeg falder i søvn på sofaen.....

Kage af is og med top figur

Aftenens kage, blev en is-lagkage, da fødselaren elsker is, hvid chokolade, pistasie nødder og jordbær.
Nederst er der en marcipan bund, så et lag jordbær/hindbær/makron flødeis og andet lag er hvid chokolade med pistacienødder i. På toppen er et lag grøn fondant og så top figuren som er lavet af fondant tilsat tylose.
Det er første gang jeg laver en "menneske" lignende figur, så bær over med mig, jeg ved godt den ikke er blevet så god som jeg havde ønsket.... MEN jeg har lært en masse undervejs, så mon ikke den næste vil blive meget bedre.(men nemt er det ikke at lave, må jeg indrømme)
Men pyt nu med det, kagen bragte latter og smil på alle gæsternes ansigter, og det var jo også det der var meningen.

Sikke en fest vi har haft nu i nat............

Åh..ja....åh.....ja....åh.......Sikke en dejlig fest vi havde, masser af drinks kom der på bordet sidst på aftenen og vi hyggede os rigtig meget.....
Aftenens menu bestod af Marinerede grillede oksemørbrad, bagte kartofler med hvidløgsmør, kryddersmør og bearnaise sovs, dertil fik vi broccoli salat og waldorfsalat...Uhmmmm det var ikke så tosset endda :-)
Til dessert havde jeg lavet en Is-lagkage i to lag med topfigur på, det ene lag var med hvid chokolade og pistasie nødder og det andet lag var med jordbær/hindbær/makron, så var der en marcipan bund og toppen var med grøn fondant og så top figuren som "kronen" på værket ;-)
Og så stod den ellers på drinks og chips og snak og hygge til langt ud på natten, sikke en helt igennem vidunderlig og dejlig aften.