tirsdag den 7. juli 2009

Frodigt

Nu er jeg efterhånden ved at være igennem alt vasketøjet, mangler kun et par maskiner mere, men jeg kan se lyset forude......Og jeg har benyttet hvert et ledigt minut (næsten) til at plukke og spise mine skønne kirsebær lige fra træet. Kirsebær er min favorit frugt, og det er også mig som nærmest tømmer det for sol modene kirsebær :-) Da vi vendte hjem for 2 dage siden, var der nærmest sket en eksplosion i vores have, alt var vokset voldsomt og blevet vildt og utæmmet...Men jeg holder af det på den måde, vildt og frodigt og et væld af blomster i alle farver....
Jeg er godt klar over at jeg skulle have valgt en anden type hus, en gammel Patricia villa (som Pippi's), men det var vores økonomi og hænder ikke skruet sammen til på det tidspunkt.
Derfor bære vores have nok meget præg af, hvordan vi gerne ville have haft hele pakken ;-)

Men vi er nu glade nok for vores hus og have, og jeg synes da selv at vi har klaret det meget godt...

Alt er vokset voldsomt i de 10 dage vi var væk, jeg ved ikke hvad sønnen har gjort, men virket har det...Måske har han vandet lidt rigeligt...Som mine indendørs planter tydeligt bar præg af ;-)

Jeg er alene hjemme i aften, manden er på arbejde igen, og jeg nyder jo stadig mine 14 dage længere ferie i fulde drag...I aften måtte jeg så igen lave lidt let aftensmad, og hvad ellers end Italiensk....Med den skønne balcamico jeg købte der nede, er dette måltid kræs for kenderer...
Nu står den på læsning, bogen er "Den du ser" af Mari Jungstedt, og så skal jeg vel også småkikke lidt med på tv, nu Michael Jackson skal mindes....

TAGGET.....

Vendt hjem efter en lang ferie, og har nu læst mig igennem mine favorit blogge, og deres gøren og laden i den sidste uge...
Så er det jeg opdager at der er en lille leg i gang, og at jeg sørme er blevet tagget af http://mettesofie.blogspot.com/til selv at deltage, og klart, det vil jeg da gerne....
Det går ud på at udvælge sine favorit blogge, og dermed give dem videre til andre..Og jeg vil da gerne dele ;-)

MEN....svært er det nu at vælge, for jeg synes at der er rigtig mange spændende, hyggelige og inspirerende bloggere der ude i blogland.

Jeg vil derfor give mine 9. mest læste blogge videre til jer i tilfældig rækkefølge:

http://mettesofie.blogspot.com/ : Mette Sofie skriver så sødt og fint om sit liv, viser dejlige billeder og jeg hygger mig, når jeg følger hende og kæresten Thomas's liv og færden på deres dejlige ture ud i naturen og i køkkenet med deres dejlige mad :-)

http://min-kage.blogspot.com/ : Vibeke viser sine fantastiske kager frem, hun er fantastisk dygtig, og jeg nyder hver gang hun har en ny kage på bloggen :-)

http://perletossen.blogspot.com/: Janne laver de mest vidunderlige smykker, jeg elsker dem og går ikke med andre. Hendes blog, og hjemmeside http://www.bygebjerg.com/ følger jeg trofast :-)

http://frkmuffin.blogspot.com/ : Sabrina skriver så sødt om sit liv, og deler ud af dejlige billeder og opskrifter, jeg bliver altid glad når jeg læser hendes blog :-)

http://lykkesverden.blogspot.com/ : Mette Lykke's blog har jeg dagligt læst siden min første dag som blogger, hendes glæde ved livet på Ærø smitter af på mig, og jeg hygger mig altid i hendes "samvær" på bloggen. Hun er et varmt og sødt menneske, og formår at dele ud af det på hendes dejlige blog :-)

http://petesey.blogspot.com/ : Peter's blog kan være temmelig spændende læsning, når lige han får skrevet... Han kan få sat nogle tanker i gang med det han skriver om, og det kan jeg rigtig godt li' :-)

http://fam-holmstrand.blogspot.com/ : Tina skriver meget åbent og gribende om sig selv og om sin lille familie. En dejlig ærlig livsbekræftende blog :-)

http://piskeriset.blogspot.com/ : Piskeriset har sin helt egen måde at skrive på. Jeg bliver specielt fascineret af hendes beskrivelser af restaurant besøg med dertil hørende billeder, og alle de lækre opskrifter hun løbende præsentere os for..Spændende blog, som jeg nyder at følge :-)

http://pernillepaa1.blogspot.com/ : Pernille's blog er meget inspirerende, tit får man nogle skønne farve oplevelser, og sjove bolig tips, og så skriver hun også meget levende om sit liv, dejlig blog at læse :-)

Det var så de 9. Mest læste blogs fra mig, derudover har jeg MANGE som jeg også læser, bla. Himmelske kager, Vibekes mad, Hanne K's verden, Cowgirl, Blomsterliv, Kagekonen, Huset i Hou, Kageamok, Kageklovnen, Helt i kage og mange, mange flere .....

Jeg håber at http://min-kage.blogspot.com/, http://perletossen.blogspot.com/ og http://lykkesverden.blogspot.com/ kunne tænke sig at lege med :-)