onsdag den 20. maj 2009

Endnu en skøn maj dag i fuld sol...

Jeg har lige været ude at gå, desuden har jeg levet helt og aldeles sundt i dag og vejret er skønt...På vores tur gennem skoven fandt vi denne lille buket liljekonvaller, og jeg elsker den blomst og dens duft...Det må siges at være min ynglings blomst...Uhmm hvor de dufter skønt.
Søen her var fra tideligerer i dag, vand er jo altid dejligt,ikk....

Det har været en skøn solskins dag i dag, men også en smule blæsende....

Klar blå himmel og fine lette skyer.....

Min blåregn fascinerer mig hver dag, hvor er den bare skøn at se på....

Og endnu et billede af min blåregn :-)

Hygge i haven er vigtig, jeg har været alt for meget ude i dag, man kan tydelig se hvor mine solbriller har siddet*SMIL*

Klematisene kæmper for at nå højest, hvem kommer først og hvem brister først, det varer ikke længe før de står i store blå/lilla blomster.
Og min løvstikke har stået gemt og glemt, men nu vil den ses...så kæmpe stor er den blevet...Men hvad skal jeg dog stille op med den? Har nogle af jer en god ide til hvad jeg kan bruge den til?

Smart er der også blomster på mine dejlige lupiner...De er så pokkers hyggelige og dejlige...
Det er en skøn tid lige i øjeblikket, alt er så grønt og frodigt og springer ud i de mest fantastiske farver og faconer...Maj er en skøn månede.......
Og ikke mindst er dagen i dag noget særligt...Vores sommerferie gik i orden, vi fik den rejse vi helst ville ha :-) 10 dage til Toscana - Gardersøen...JUBIIIIIIIIIIIII Og jeg glæder mig helt vildt.
Og så er det ferie i hele 4 dage, hold da op hvor skal jeg hygge mig og sove længe og gå ture og bare slappe af...Og selvfølgelig skal der nørkles sukker blomster til min næste kage ;-)
OG JEG GLÆDER MIG :-)