lørdag den 23. januar 2010

Kaffe og nye læsebriller


Ja, så blev det altså min tur til at købe billige læsebriller i Bilka, jeg er så træt af altid at skulle rende rundt og lede efter det ene "rigtige" par læsebriller jeg har, at jeg nu har købt mig et par mere...Det er squ så trist at jeg er nød til læsebriller, men jeg kan såmænd ikke engang læse mine sms'er mere..ØV...
Det er sørmer gået stærkt, bare inden for det sidste år er mit syn blevet så dårligt...Det er sgu den pokkers reperations alder jeg er nået til, og det er ikke morsomt :-(
Turen gik til Bilka på cykel, det var bidende koldt og jeg trængte virkelig til varm kaffe og en ostemad + alle mine grøntsager naturligvis, da jeg kom hjem.
Senere i dag skal kagen til i morgen smøres op med IMBC og hvis jeg når det i aften skal den klædes på med fondant, så jeg bare har det sjove tilbage til i morgen formiddag.

Ensom..


Himmelen er så smuk her til morgen, så jeg måtte ud og tage et billede som det første..Her faldt jeg over denne smukke ensomme rose i forfald, men trods vind og vejr har den på mystisk vis overlevet. Selvom den er vissen, er den smuk og få mine tanker hen på at det snart er forår.
Min nat har været ganske rædsom, jeg har vendt og drejet mig, kikket på uret, op i luften og prøvet alverdens trix for at falde i søvn. Den smugle det er blevet til af søvn, har hutigt været overstået, for min arm har gjort så forfærdelig ondt i nat, og ikke givet mig fred....Hold op hvor er jeg træt og træt af at have ondt i den pokkers arm. Og for det ikke skal være løgn, har jeg også nået at have det ledeste mararidt man kan tænke, sådan et som man er i tvivl om nu er virkelig eller bare et mareridt..Jeg vil spare jer for detaljerne.
Men, jeg skal igang, morgenmaden er spist, kaffen drukket og nu skal der lægges kage sammen til i morgen.
Fortsat god lørdag til jer alle:-)
Kender i det, at vågne op og ikke vide om jeres mararidt er drøm eller virkelighed?