torsdag den 9. juni 2011

Græsk Durumbrød fra Finax

Jeg skulle i dag prøve denne nye smags variant fra Finax.
Meget nemt og enkelt at gå til, det eneste man skal tilsætte er vand.
Jeg valgte i dag at bage boller af melet..
Op i en skål med melet og tørgæren som sidder fast på posens top, blande det sammen og tilsætte 6 dl vand...Nemt og enkelt... Jeg rørte dejen godt sammen med en stor grydeske og lod den være lidt fugtig inden jeg stillede den til hævning i 30 minutter.
Derefter slog jeg dejen let sammen på et meldrysset bord og formede 20 boller (vi kan godt li dem lidt store), men der kunne nemt ha' blevet 25 flotte boller af en pose.
Så satte jeg dem til hævning igen under et fugtigt klæde i ca 40 minutter, penslede den med vand og så ind i en varmluftsovn ved 190 grader i ca. 15-20 minutter.
Og de blev virkelig gode, store og flotte og dejlig luftige med en lækker krumme og en sprød skorpe.
Dem skal jeg helt sikkert bage igen og igen....Nemt og enkelt og super lækre.