onsdag den 30. september 2009

Det vrimlede med POLITI

------------------------------------------------------------------------------------------------- Trafikken i København under IOC-møderne
I forbindelse med IOC-kongressen i perioden fra den 30. september til den 9. oktober 2009 vil der være en række trafikale indskrænkninger, enkelte lukkede veje, og periodevis lukning af visse vejstrækninger mellem indre by og Bella Center. Dette medfører desværre nogle ulemper for den kørende trafik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi fik pludselig en helt spontan ide' om at køre en tur ind til FIELDS i København, bare sådan lige efter fyraften og midt i myldre trafikken....
Hvad vi ikke lige havde tænk over var at det vrimlede med politi over alt....Specielt omkring Bella Centret som var helt lukket til med høje barrierer og massevis af politi....og Politi motorcykler som kørte rundt omkring os..... Jo, der var godt nok sikkerhed i top klasse for de vi sådan skulle en tur i Fields ...SMIL.... ;-)

Vi kom da også af med en masse penge, vi fik os hver en ny vindjakke, et golf fiskenet, nogle sko og en trehjulet vogn.....Det er jo dyrt at komme til staden, og så med alt den sikkerhed ;-)

Tænk at Oprah sover for over 21.000 pr. nat, hun må sørme sove godt.......
Jeg skal nu også nok sove godt i nat, det har været en lang, men dejlig dag i dag :-)
I morgen skal jeg tidlig op, de lukker for vores vand i hele nabolaget fra 8-16, og det er jo rædsomt...så der skal fyldes vand i spande og gryder, så vi ikke går tør :-) Og kaffen skal brygges, det er næsten det vigtigste ;-)