lørdag den 1. august 2009

Det kan ses hvor man kommer til....

Så nåede jeg frem med toget hvor jeg blev hentet, derfra kørte vi til en maler forretning, hvor der lige blev købt maling ind til et helt hus :-) Og så skulle vi af sted for at overtage nøglen til min venindes nye hus.....Det var bare for spændende....
Huset var bare skønt, ja, der kunne jeg også godt tænke mig at bo...MEN....der var voldsomt beskidt, så vi fik lige kikket os lidt rundt efter de gamle ejere var kørt, og så daffede vi også hjem, til mad, kaffe og hygge...Vi skulle ellers tidligt i seng, men den blev alligevel 00.30 inden vi fandt dyner.
Her til morgen stod vi tidelig op, spiste morgen mad og så af sted med en hulens masse rengørings midler og klude og svampe osv.
Og så blev der ellers gået til den, vi har skruppet og skuret, vasket og tørret og desinficeret på alle mulige måder. Trætte er vi nu, men vi er nået langt, men i morgen venter atter en lang dag med rengøring, men det værste er nu overstået:-)
Hele huset var behængt med girilanter, jeg har vasket lofter, vægge, fodpaneler, døre, badeværelse og radiatore plus alt det løse, på 1 sal. (jeg blev færdig, mangler kun at vaske træ gulvene) Min veninde ordnede køkkenet imens, og det var en hård nød at knække. (ovnen er på nummer 2 ovnrens)
Men vi satser på at knokle igennem i morgen, så rengøringen er overstået, og hun kan gå i gang med at male på mandag...Der er mange dages arbejde foran hende, men jeg skal jo hjem og passe mit arbejde på mandag , så jeg daffer hjem sidst på dagen i morgen.
Men på trods af det hårde arbejde, så har vi det hyggeligt, og om et øjeblik skal vi smække fødderne op i sofaen og slappe af med en dejlig ny lavet kop kaffe...Den bliver ikke 00.30 i aften ;-)