lørdag den 29. august 2009

Dejlig Lørdag på møn

Dagen startede med 4 timer på golfbanen, mange bolde blev skudt og tordenvejr fik vi også....Regnen silede ned en enkelt gang, men det slog os ikke ud, vi kæmpede viderer....
Så hjem og i bad, spise lidt hurtig frokost og så af sted sammen med vores søde venner til møn.

Vi fik set et par loppemarkeder, men det ene var mere kikset end det andet.... En enkelt lille ting fik jeg med hjem...en enkelt 5 krone blev det til :-)

Så kørte vi til Liselund slot Liselund ny Slot på Møn og hold da op hvor var der smukt, både slot og park var helt fantastisk, og disse påfugle gik frit rundt omkring slottet.

Denne brændestavl var vi ret imponeret over, så fin den var bygget op......Lige indtil vi opdagede at det var endestykker der var sømmet fast så det så ud som en brændestavl ;-) Smart ikk!

Parken var utrolig smuk, vi besluttede at vende tilbage en anden gang, og tage kaffe og muffins med.....
I Stege spiste vi Prinsesse burgere på Café Frederik VII .
Turen hjem bragte os vidt omkring.....Og vi måtte jo lige omkring Mette Sofie's nye hjem, sikke smukt det lå, med rådyr springende rundt omkring os i det skønne landskab, og vi var frække.....for vi kunne ikke dy os for at kikke ind gennem vinduerne, og det så fint og godt ud alt sammen....Der skal de nok få det godt :-)
Så kørte vi hjem til os og fik kaffen og en lille chokolade...Og smækkede fødderne op i sofaen og bare slappede af i hinandens selskab :-)
Nu er det snart sengetid, der er jo endnu en dejlig weekend dag i morgen, den står på Golf og rengøring og så skal der lades op til næste uges arbejde......
God nat til jer alle i blogland :-)