Denne kyllingetærte er fra bogen "Tænd på tærter-Tryl med tilbehør", jeg har redigeret lidt i opskriften, så den passede på hvad mit køleskab/ fryser lå inde med...Men for pokker hvor smagte den altså godt. Varm som kold, og det er BESTEMT ikke sidste gang jeg bruger den.
Opskriften er fra bogen: (Men jeg brugte altså en færdig tærtedej fra Netto..)
Kyllingetærte med rød karry og kokos
Fyld:
400 g Kyllingebryst i små terninger (Jeg brugte en rest stegt kylling jeg havde i fryseren)
1 løg
200 g grønne bønner
1 rød peberfrugt i strimler
salt og peber
olie
Æggemasse:
2 æg
3 dl kokosmælk
1 spsk rød karrypasta ( Det havde jeg ikke på lager, så brugte et par tsk paprika og et par tsk karry i stedet for)
1 tsk salt
Svits kyllingebrystet i olie på en stor pande.
Efter et par minutter tilsættes grøntsagerne. Steg yderligere et par minutter og smag til med salt og peber.
Pisk alle ingredienserne til æggemassen sammen. Hæld fyldet i den forbagte tærtebund. ( Eller i den ubagte færdig købte tærtedej, som jeg gjorde)
Hæld æggemassen over og bag tærten i ovnen. Når æggemassen har sat sig, er tærten færdig..( ca. ½ time)
Ovnen er på 200 grader i ca ½ time.